VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİLER HASTANEYE KALDIRILDI

28 Aralık 2017

.....................

Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nin yurdunda kalan 17 öğrenci mide bulantısı şikayeti ile hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Öğrencilerin yedikleri yemekten zehirlendikleri iddia edildi. 

Edinilen bilgiye göre, Sümer Mahallesi’nde bulunan İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nin yurdunda kalan öğrencilerden bazılarında mide bulantısı şikayeti olması üzerine yurda çok sayıda ambulans sevk edildi. Yurda gelen sağlık ekipleri, 17 erkek öğrenciyi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından gıda zehirlenmesi şüphesi ile ilde bulunan çeşitli hastanelere kaldırdı.

GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİ

İl Sağlık Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, ilk belirlemelere göre mide bulantısı olan 17 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastanelere kaldırıldı. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne 7, Köroğlu Ünitesine 3 ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine de 7 öğrencinin tedavisinin devam ediyor.

ARAŞTIRMA DEVAM EDİYOR

Sağlık durumları iyi olan öğrencilerin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, Yurtta kalan diğer öğrencilerde her hangi bir şikayetin olmadığını, mide bulantısı ile hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan öğrencilerin durumu ile ilgili araştırmanın yapıldığı kaydedildi. Öte yandan Milli Eğitim Müdürlüğü’nün olayla ilgili soruşturma başlatacağı öğrenildi.

2 yorum yapılmış
  • ozer
    27 Aralık 2017 • 22:00
    ürün alımı yapılırken ürün kalıtesıne değilde fiyata teklıfı düşük yapana bakıyorlar bu heryerde aynı.Zehırlenme olayı belkı bunla alakalı değil ama sadece önfikrimi paylaşmak istedim.
  • Angelinajapjop
    28 Aralık 2017 • 09:42
    Bende bu yurtta kalıyorum bende zehirlenenilirdim aşçı istifa
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.