VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALÇAK OLAYIN ZANLILARI İÇİN KARAR VERİLDİ

26 Aralık 2017

....................

Bolu’nun Aktaş Mahallesi’nde boşanma aşamasında olan bir kadın, evine girmek istediği sırada apartman girişinde eşinin arkadaşı tarafından satırlı saldırıya uğramasının görüntüleri kamuoyunda büyük infial yaratırken, olaydan sonra gözaltına alınan koca ve olayı gerçekleştiren arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Aktaş Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda yaşayan 40 yaşındaki Aynur K. isimli kadın, iddiaya göre, ayrılma aşamasında olduğu eşi Erhan K.’nin arkadaşı İsmail P. tarafından evine girmek istediği sırada apartman girişinde satırlı saldırıya uğradı. Saldırı esnasında sesleri duyan apartman sakinlerinin evlerinden çıkmasıyla İsmail P. olay yerinden koşarak uzaklaştı. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

KOCASI ARABADA BEKLİYORMUŞ

Ankara’da gözaltına alınan İsmail P.’nin sorgusunda, Aynur K.’nın eşi Erhan K.’nin olay olduğu sırada yakın bir bölgede otomobil içerisinde beklediğini söylemesi üzerine ekipler Erhan K.’yi de yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler satırla yaralanan kadının eşi Erhan K.’yi de Ankara’da gözaltına alarak Bolu’ya getirdiler.

Erhan K. ve saldırgan İsmail P. ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, tutuklanarak cezaevi ne gönderildiler.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.