VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 26 ARALIK SALI

26 Aralık 2017

..................................

1-Tabaklar mahallesi halkından (Merhum) Mehmet ve Asuman ÖNDER’in oğlu, Tayyar ve Handan ÖNDER’in kardeşi, Burçe ve Buğra ÖNDER’in amcaları, Adil, Adnan, Tevfik ve Gülsen Önder’in kuzeni, Orüsten emekli; Haydar Öner Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık ilçesi Yazıca köyü halkından, İzzet ADANUR’un eşi, Şahin, Hüseyin, Nadir ve Dilek’in anneleri; Safiye Adanur Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Balcı camii’nde kıılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

3-Ilıcakınık köyü halkından Vahdettin TINAZ ve Huriye TINAZ’ın oğlu, Fatma TINAZ’ın eşi, Sabri ve Huri TINAZ’ın kardeşi, Şeyma ve Merve TINAZ’ın babaları; Servet Tınaz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Ilıcakınık köy camii’nde kılınacak  öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Aktaş mahallesi sakinlerinden Huriye DURSUN’un eşi, Ferdi DURSUN, Zübeyde DURSUN SUCU’nun babaları, Burhan SUCU’nun kayınpederi; İsmail Dursun hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Gerede ilçesi Merkez camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Gerede Eymir köyü mezarlığına defnedilecektir.

5-Afşar köyü Fakılar mahallesi sakinlerinden (Merhum) Postacı Ahmet CAN’ın eşi, Durmuş, Ali, İsmail ve İfakat  CAN’ın anneleri; ŞERİFE CAN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Afşar köyü Fakılar mahalle camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için Saat:11:30’da Gölyüzü ışıkları yanından araç kaldırılacaktır.

6-Akçaalan köyü sakinlerinden (Merhum) Hasan Çelikcan’ın eşi, Hüseyin İsa, Musa ÇELİKCAN ve Fatma ÖZCAN’ın anneleri; HACER ÇELİKCAN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Akçaalan köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.