VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

25 Aralık 2017

..................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Baktığımız zaman piyasada oyuncu da yok. Bu ligde hiçbir takım iyi oyuncusunu bırakmıyor. Belki 1–2 transfer eğer olmazsa da artık kadroyu kendi içinden eksik bölgelere hocamız tamamlayabilir. 1 ay transfer devam edecek” dedi.

Ligin ilk devresini 24 puanla 6’ıncı sırada tamamlayan Boluspor’da Baikan Necip Çarıkçı önemli açıklamalar yaptı. Çarıkçı, “İnşallah ikinci devre Boluspor önce ilk 6’yı bırakmayacak. Bu kulübün buraya gelmesindeki en büyük pay Bolu’daki esnaflarımız. Boluspor’u şampiyon yapmak için gayret göstereceğiz”

“BELKİ 1 TRANSFER OLABİLİR, ARTI 1 TANE DAHA OLABİLİR”

 “Transfer anlamında da belki 1 transfer olabilir, artı 1 tane daha olabilir. Bu ara transferde birçok takımın çok talepleri de var. Özellikle bizim ligde çok takım oyuncu almak istiyor. Baktığımız zaman piyasada oyuncu da yok. Bu ligde hiçbir takım iyi oyuncusunu bırakmıyor. Belki 1–2 transfer eğer olmazsa da artık kadroyu kendi içinden eksik bölgelere hocamız tamamlayabilir. 1 ay transfer devam edecek. Şu anda tek isteğimiz kampımızın iyi geçmesi. İkinci devreye artık mazeret üretmeden devam etmemiz gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Boluspor’un ligin başında sıkıntılı günler geçirdiğini sözlerine ekleyen Çarıkcı, “Tabi bu 8 puanları unutmayacağız. 8 puan hakikaten başta beni çok üzdü. Şuan da 24 puana sevinmesem de, sevinmemiz gerekiyor. Allah korusun Boluspor sıkıntılı günlerde geçirdi. Onun için artık 24 puan bizim için 9 puan eksik ama ikinci devre onu kapatmak içinde teknik kadro çok çalışacak. İkinci devre daha değişik bir Boluspor olacak” dedi. 

Kaynak - Burhan Yeşiltaş - Köroğlu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.