VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ TEK TEK TEŞEKKÜR BELGELERİNİ VERDİ

25 Aralık 2017

...................................................

Bolu Belediyesi bünyesinde kurulan Etik Kurulu tarafından belirlenen belediyenin çeşitli müdürlüklerde çalışan 36 personele çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen belge törenine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, plakete layık görülen personeller ve daire müdürleri katıldı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı konuşmasında; “Belediyemiz bünyesinde kurulan etik kurulu tarafından en başarılı olan çalışanlarımıza teşekkür belgesi veriyoruz. Bolu şehircilik anlamında bir Dünya kenti olacak. Kurumsal anlamda da örnek bir belediye olacak. Bunları hepsini sağlayan ise bizim çalışanlarımızdır. İşçisinden memuruna, mühendisinden şefine, müdüründen başkan yardımcısına kadar bir ekip çalışmasıyla Bolu çok farklı bir konuma geldi. Emek veren değerli çalışanlarımızla gurur duyuyoruz”dedi.

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    25 Aralık 2017 • 05:06
    Ben cok ta başarılı olduğunuzu düşünmüyorum ancak kendi kendinizi kağıt parcasıyla avutuyorsunuz halka sordunuzmu başarınızı gölcük konusunuda unutmadık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.