VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 24 ARALIK PAZAR

24 Aralık 2017

.......................

1- Gölyüzü Mahallesi Çağ Sitesi sakinlerinden, Tarım İl Müdürlüğü'nden emekli Göynüklü Refik ÜNAL’ın oğlu, Güler ÜNAL’ın eşi; Tuncer ÜNAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Göynük İlçesi Örencik Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Mudurnu İlçesi Kavallar Köyü halkından, Mustafa ve Düriye KAVAK’ın oğlu, Durmuş ve Mehmet KAVAK’ın kardeşi, Gülser KAVAK’ın eşi, Hakan ve Hatice KAVAK’ın babası, Sedaş'tan emekli; Yunus KAVAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Kasaplar Mahallesi halkından, Merhum Nurettin KİLCİOĞLU’nun eşi, Hayrettin ve Mehmet KİLCİOĞLU’nun annesi; Mürvet KİLCİOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kasaplar Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Mrvvetyaartrk
    26 Aralık 2017 • 02:23
    Çok üzgünüm Ah be güzel çocuk böylemi olacaktı.Neden yaptın bize bunu.Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun.Geride kalanlara allah sabırlar versin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.