VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’NUN GELECEĞİ İÇİN KONUŞTU

23 Aralık 2017

..........................

Bolu'da düzenlenen ve şehirlerin ekonomik düzeyini arttırmak, işsizliği azaltmak amacıyla oluşturulan proje kapsamında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa 2019 yılında yapılacak 2 ayrı seçimde her şehrin ayrı dinamiği ve özelliği olduğunu söyledi. Boğa, "Bu toplantı ve bugün çok önemli. Yani Bolu'nun geleceği ile ilgili çok önemli bir karar alınacak ya da işaret gösterecek" ifadelerini kullandı. 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (BTSO) gerçekleştirilen foruma, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve işadamları katıldı.

“Bilindiği gibi 2019 yılında 3 sonuç doğuracak 2 tane seçim var. Birisi mahalli idareler seçimi, diğeri de hem milletvekilliği hem de cumhurbaşkanlığı seçimi. Bu süreçte 2019’a giderken AK Parti Ekonomik İşler Başkanlığı olarak biz şunu düşündük. Her şehrin ayrı dinamiği, özelliği ve güzelliği var. Dolayısıyla şehirlerimizin geçmiş 10-15 yıl içinde neden memnun olduklarını, ‘Şu anda devam eden projelerden hangilerinin bitmesiyle şehir rahatlayacak?’ bir de vizyon sorusu olarak önümüzdeki dönemde ‘Bolu’da neyi arzu edersiniz?’ sorularını hazırladık.”

"BOLU NE İSTİYOR?"

Boğa, toplantının çok önemli olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

“Burada geçmişteki durumu tespit edip, önümüzde devam eden projelerin hızlandırılması ve önümüzdeki dönemde de ‘Bolu ne istiyor?’ Hem kendisi için hem de Türkiye ekonomisindeki yerini ‘Bolu nasıl almak istiyor?’ Bunlar bizim vizyon sorularımız. Burada bulunan katılımcılar arasında öncelikler farklı olabilecek ama bu hiç kavgaya gürültüye ya da endişeye neden olmasın. Puanlayacağız ve ortak akılla bu soruların cevaplarını değerlendireceğiz. Bolu’nun ortak aklının projesi olarak bunu biz Ankara’ya götüreceğiz. Bu toplantı ve bugün çok önemli. Yani Bolu geleceği ile ilgili çok önemli bir karar alacak burada ya da işaret gösterecek.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.