VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLER AİBÜ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

21 Aralık 2017

.......................

Bolu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın ve AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu’nun düzenlediği ‘Türk’ün Yurdu Kerkük’ konserinde Ali Kınık, Ozan Manas ve Seyhan Sürmeli Ülkücülere unutulmaz bir gece yaşattılar. Geceye Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da katıldı.

Bolu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının ve AİBÜ Türk Dünyası Topluluğunun düzenlediği konsere ülkücüler yoğun ilgi gösterdi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’unda katıldığı konsere, Bolu Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül ve binlerce kişi katıldı. Konserde Ali Kınık, Ozan Manas ve Seyhan Sürmeli söylediği şarkılarla adeta davetlileri mest ettiler. Ülkücü gençler konser sonunda ülkücü yemini ederek konseri bitirdiler.

“DOST VE DÜŞMANA ÜLKÜCÜNÜN GÜCÜ GÖSTERİLMİŞTİR”

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, “Ülkücü Türk gençliğinin gücü Abant İzzet Baysal Üniversitesinde bir kez daha ispatlanmış, dost ve düşmana ülkücünün gücü gösterilmiştir. Programımıza katılarak bizleri şereflendiren Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz beyefendi yapmış olduğu konuşmalarında Türk gençliğinin dünya siyasetinde ki önemini vurgulayarak kendisinin de burada ki atmosferden ziyadesi ile memnun olduklarını dile getirmiştir. Programımıza katılarak bizlere güç veren kıymetli büyüğüm Sayın Genel Başkanım Olcay Kılavuz beyefendiye, Genel Başkan Yardımcımız Aytaç Gezici beyefendiye, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanım ve Yönetimine, Türkiye Kamu-Sen ve iş Kolları temsilcilerine, Abant İzzet Baysal üniversitesi Teşkilatlarımıza, Bolu Ülkü Ocakları Yönetimimize, kıymetli misafirlerimize ve program sunuculuğumuzu gerçekleştiren geçmiş dönem Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Bayram beyefendiye teşekkür ediyoruz. Ülkümüz göklerde dalgalanan bir sancak. Allah’ın huzurunda eğiliriz biz ancak” ifadelerini kullandı.

  • ÜLKÜCÜLER AİBÜ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
  • ÜLKÜCÜLER AİBÜ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
  • ÜLKÜCÜLER AİBÜ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
  • ÜLKÜCÜLER AİBÜ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
  • ÜLKÜCÜLER AİBÜ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
  • ÜLKÜCÜLER AİBÜ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
  • ÜLKÜCÜLER AİBÜ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.