VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 20 ARALIK ÇARŞAMBA

20 Aralık 2017

...........................

1-Elmalık köyü halkından Sabahattin ve Naime KOÇLU’nun  oğlu, Lütfiye KOÇLU’nun eşi, Ayşe, Adile KÜÇÜKAVŞAR ve  Aysın TURGAY’ın abisi, Elmas KOÇLU ÖZER ve Eda SARINALBANT’ın babası, Aytaç ÖZER ve Emre SARINALBANT’ın kayınpederi, Hazar, Deniz ve Baran’ın dedesi, Bolu Esnaflarından Ak Soğutma’nın  sahibi; Adnan Koçlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kalıcı konutlar camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

2-Yukarısoku mahallesi sakinlerinden (Merhum) Sabri TERZİ’nin eşi, Hatice YILMAZ, Mükerrem ÖZMEN, Abdullah ve Alaattin TERZİ’nin anneleri, Fatih, Fahri, Ahmet ve Mehmet TERZİ’nin babaanneleri; Firdevs Terzi hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi  bugün Yukarısoku mahallesi merkez camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3-Piroğlu köyü halkından Nazife DEMİREL’in eşi, Emine DEMİR, İsmail, Eyüp, Mehmet DEMİREL’in babaları, Sigorta hastanesinden emekli; Selamet Demirel hakın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Piroğlu köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına  defnedilecektir.

4- Kıbrıscık ilçesi Kızılcaören köyü eşrafından, Adil ALKAN’ın abisi, Kezban ALKAN’ın eşi, Durmuş Ali Alkan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kıbrıscık Kızılcaören köyü camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası  köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için Saat:13:00’de Kebap 14 önünden araç kaldırılacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.