VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ'DAN ÇOK SERT GÖLCÜK AÇIKLAMASI

17 Aralık 2017

............................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez. Bunlarda çevrecilik diye bir şey yok. Yeşile saygı diye bir şeyi yok’ Onların zihniyetindekiler ağaç keser, biz her yeri ağaçlarla donatırız” dedi. Yılmaz ayrıca, “Bazı STK’lar ve partiler mevcudiyetlerini bu akıldan uzak, provakatif çıkışlara borçludur. Onların varlık sebebi budur. Bugüne kadar Bolu için hiçbir katma değer üretmeyenler, oturduğu yerden yorum ya da eleştiri yapmayı alışkanlık haline getiren kelime simsarları, bu proje üzerinden de farklı bir algı oluşturmaya çalışıyorlar” diye konuştu.  

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gölcük ile ilgili ihale süreci ve yapılacaklara ilişkin bazı kesimler tarafından yapılan kasıtlı yorum ve değerlendirmelerle gerçeğin değiştirilmeye çalışıldığını belirterek, dile getirilen iddiaların doğru olmadığını kaydetti.

Ülkedeki bazı kesimlerin her zaman olduğu gibi yine bazı hesaplarla harekete geçtiğini ifade eden Yılmaz, “Bu ülkede her şeye hayır diyen kesim yine harekete geçti. Bu zihniyet, bu ülkede yıllardır yapılan her şeye ‘istemeyiz’ diye haykırır. Dertleri doğaya, ağaca, çevreye sahip çıkmak değildir. Onların meselesi AK Parti iktidarıdır. Onların meselesi her zaman olduğu gibi her türlü hassasiyeti kullanarak AK Parti iktidarı döneminde atılan her adımı, her projeyi, her yatırımı engellemeye çalışmak ve baltalamaktır. Bizi asırlık ağaçları ‘idam’ edenlerle bir tutmasınlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez. Bunlarda çevrecilik diye bir şey yok. Yeşile saygı diye bir şeyi yok.’ Onların zihniyetindekiler ağaç keser, biz her yeri ağaçlarla donatırız” dedi.

SİYASİ RANT ELDE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR

Bazı STK’lar ve partiler mevcudiyetlerini bu akıldan uzak, provakatif çıkışlara borçludur. Onların varlık sebebi budur. Bugüne kadar Bolu için hiçbir katma değer üretmeyenler, oturduğu yerden yorum ya da eleştiri yapmayı alışkanlık haline getiren kelime simsarları, bu proje üzerinden de farklı bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Geçmişte de yaptılar, bugün de yapıyorlar. Kendilerine yakın medya kuruluşları aracılığı ile olmayanı ‘varmış gibi’ anlatmaya çalışıyorlar. Meselenin ağaç, doğa ve çevre olmadığının farkındayız. Sırf muhalefet etmek için akıldan uzaklaşanları, böyle olaylarla var olduklarını gösterme yarışına girenleri de anlıyoruz. Çünkü başka yaptıkları ya da yapacakları bir şey yok. Çünkü bu şehirde yıllarca yapılamayan her şey AK Parti döneminde yapıldı. Bu şehrin yıllardır çözülemeyen sorunlarını çözdük. Sayısız proje yaptık. Şimdiye kadar akıllarına bile gelmeyen doğal, kültürel ve tarihi hazinelerimize sahip çıktık, güzelliklerimizi Türkiye’ye ve dünyaya duyuruyoruz. Büyüyoruz, gelişiyoruz.

BU DOĞA HARİKASININ ASIL SAHİBİ BOLU HALKIDIR

Bolu halkı olarak yaşadığımız coğrafyaya sahip çıkarız biz. Ağacımıza, ormanımıza sahip çıkarız. Tek bir ağacın bile değeri büyüktür bizim için. Hepimiz bu topraklarda bu anlayışla büyüdük. Bolu Belediyesi bu şehre, bu halka hizmet için vardır. Bu proje, Gölcük Tabiat Parkı ile ilgili 25 Ekim 2016 tarihinde onaylanarak yürürlüğe giren gelişme planına uygun yapılmıştır.  Bu plana göre de burada herhangi bir şekilde tatil köyü vb gibi bir yapılaşma olması zaten söz konusu olamaz. Yapılacak olan ahşap kır evi ya da başka deyişle bungalovlar ve dağ köşkü orman içi açıklıklarda, ağaçların olmadığı alanlarda, hiç bir ağaç kesimi olmadan, doğal yapıya zarar verilmeden gerçekleştirilecektir. Gölcük bu proje gerçekleştiğinde de bugün olduğu gibi yine tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Tersini savunanlar akıl tutulması yaşıyorlar! Bu doğa harikasının asıl sahibi Bolu halkıdır!

10 yorum yapılmış
  • ErdalSertce
    17 Aralık 2017 • 06:41
    Peki oranın sahibi bolu halki ise neden bizlerin fikirleri sorulmuyor o zaman neden girişlerde ücret ödüyoruz bolu halki ise neden halkın sahibi oldugu alan sahiplerinden habersiz ihale ediliyor..
  • Bolulu
    17 Aralık 2017 • 06:21
    Sayın başkan madem asıl sahibi bolu halkı o zaman neden giriş ücreti veriyoruz. İnsan hiç sahibi olduğu bişeyi kullanırken para öder mi?
  • Yalnzba
    17 Aralık 2017 • 09:27
    Bu ülkede hemen hemen herkes Müslüman.kime sorsanız size örnek olarak peygamber efendimizi gösterir,yalan yanlış demeden bütün sünnet-iseniyyelerini sayar ama icraata geldi mi;pazarlıkta başka sünnet bilmez....değerli başkanım;sizin hizmet etme amacinizdan başka bir niyet taşımadığını zaman yürekten inanıyorum ama sizler(sayın Doğanay da aynı tepkiyi gösterdi) neden siyasi ve milli duruşu zaten malum olan kişilere saldırmak yerine,çıkıp insanlara bu işin nas
  • Numan
    17 Aralık 2017 • 13:34
    Bolunun yollarına bakın belediyeye notu verin paralar betona tasa topraga yer kalmadi stad umiversite ve golcuk...beton dosenebilece kalan yarler bolu halki bir su almak doldurmak icin cin iskencesi cekiyor digerlerini saymayalim
  • melungeon14
    17 Aralık 2017 • 09:40
    yidik insan sahibi olduğu yere paramı veriyor..sen eve girerken paramı ödüyon...
  • Mican
    18 Aralık 2017 • 08:58
    Başkana inaniyorum.
  • Drst
    18 Aralık 2017 • 10:47
    Yakında hava alma ücreti bile alınacak bilginiz olsun, Abanta girişte ücret gülcüğe girişti ücret evin önüne araç park et ücret deniz kenarına plaja git ücret Vs..... Bu belediyeler işi biliyor her şeyden gelir bekliyorlar çok sürmez her konuttan hane başına nefes ücreti alınırsa şaşırmayın
  • Bolulu
    18 Aralık 2017 • 22:37
    Alaaddin Başkanım haklıdır ne yapıyorsa bolunun yararına yapıyor. Herzaman arkandayız başkanım Bolumuzu geliştir doğa turizmini geliştir. Neye hayır dediğini bilmeyen bilgili cahillere bakma. Yıllarca o ev bürokratlar ve yakınlarına peşkeş çekildi şimdi parası varsa otursunlar. Devletimiz kazansın.
  • AL
    19 Aralık 2017 • 00:28
    Önemli olan gölcük gibi marka yerler yapmak var olan güzel yerin suyunu çıkarmak degil.Bolu ve cevresinde gölcük olabilecek bir cok yer varken kolayı seçip oteli oraya dikmemin ne mantığı var.Vizyonsuzsunuz o kadar.
  • Gr
    20 Aralık 2017 • 11:12
    Ya allah aşkına bu adam boluya daha ne yapacak daha ne istiyorsunuz boluyu herşeyi ile güzelleştiren iyi hizmet ya gözünü açın artık eski bolu neydi şimdi nasıl yeşillik deyince bu hükümet ayıp gerçekten ayıp
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.