VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL VE EKİBİ BİRİNCİ OLDU

17 Aralık 2017

.....................

Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Antalya’da düzenlenen 8. Uluslararası Sağlık ve Hastane Yönetimi Kongresinde araştırma ekibi ile yapılan çalışmanın ürünü “Dijitalleşmenin ve Yalınlaşmanın Hastanelere ve Sağlığa Katkısı” sunumu ile kongre sözlü sunum birincisi oldu.

13-16 Aralık 2017 tarihleri arasında Sağlık Akademisyenleri Derneği tarafından Antalya’da düzenlenen 8. Uluslararası Sağlık ve Hastane Yönetimi Kongresine katılan Bolu Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol ekibiyle birlikte hazırladığı sunumla birinciliğe hak kazandı.

EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Yurt içi ve yurt dışından pek çok katılımcının yer aldığı kongrede sunum yapan Demirkol, Bolu’da sağlık alanında ciddi yol katedilen dijital hastane konusunda katılımcılara önemli bilgiler verdi. Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Uzm. Dr. Erdal Dilekçi, Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Op. Dr. Gülden Cancan, Uzm. Dr. Esra Özdemir ve Hemşire Lütfiye Nur Uzun’dan oluşan araştırma ekibine de katkıları ve çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

2 yorum yapılmış
  • Zekiye
    16 Aralık 2017 • 13:52
    Badarilarinin devamini dileriz.
  • Dertli
    18 Aralık 2017 • 07:34
    Sayın Muhammed Demirkol 18 yaşından küçük çocuklara sigara satışını kimler yapıyor bununla ilgili kaç işletme denetlendi ve ceza kesildi küçük yaşta sokakta sigara içen kızlara yada oglanlara ogrencilere sigarayı kim satiyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.