VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"SON 7 HAFTA GERÇEKTEN ETKİLEYİCİ"

16 Aralık 2017

.....................

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Güzel bir oyun, güzel bir sonuç. Bize yakışanda buydu. 7 maç 5 galibiyet gerçekten etkileyici bence” dedi.

Boluspro kendi evinde Eskişehirspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerken, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar “Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Güzel bir gündü. Güzel bir oyun, güzel bir sonuç. Bize yakışanda buydu. 7 maç 5 galibiyet gerçekten etkileyici bence. Bu süreçte 2 tane gol yemişiz. Kupayla birlikte 16 gol atmışız. Önemli bir şey. Tek üzüldüğümüz şey. Bu güzel futbolu seyircilerin izleyememesi. Az seyirci geliyor. Biraz daha coşkulu olduğu zaman çok farklı oynayabilir oyuncu arkadaşlarım. Ben keyif alıyorum. Onlarda gelip izlerlerse keyif alacaklardır. Bu başarı inşallah devam eder. Mücadeleden, istek ve arzudan dolayı oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

1 yorum yapılmış
  • yarenler
    18 Aralık 2017 • 02:54
    cumartesi günü polisin taraftara ağır hakaretleri oldu. çok ayıp ettiler. görevini layıkıyla yapan polislerimizi tenzih ederim. yanlız behzat ç izleyip göreve gelen poliscilik oynayanlara yazıklar olsun. rahat bırakın boluspor taraftarını.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.