VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU BOLUSPOR HARİKA

16 Aralık 2017

......................

Boluspor kendi evinde Eskişehirspor’u 3-0 gibi net bir skorla yendi Kırmızı beyazlı takımımızın gollerini 59 ve 78. dakiakalarda Poepon ve 90. dakikada Emre Gültekin kaydetti. Boluspor bu galibiyetle puanını 23’e çıkarttı.

Boluspor maçın 59’uncu dakikasında golü buldu. Yusuf Emre, 3 Eskişehirli oyuncunun arasından çıkıp, Poepon’e topu aktardı. Poepon yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor maçta 1-0 öne geçti. Boluspor’da maçın 64’üncü dakikasında İshak sarı kart gördü. Boluspor’da ilk oyuncu değişikliği maçın 73’üncü dakikasında yapıldı. Melih oyuna girdi, Mustafa oyundan çıktı.

POEPON’DAN DUBLE

Boluspor maçın 78’inci dakikasında ikinci golü buldu. Bentley sol kanattan ortaladı, bomboş durumda Poepon kendisinin ve Boluspor’un 2’inci golünü ağlara gönderdi. Bu golle skor 2-0’a geldi. Boluspor’da 80’inci dakikada Umut sarı kart gördü. Boluspor’da ikinci oyuncu değişikliği 82’inci dakikada yapıldı. İrfan oyundan çıktı, Santos oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 90’ıncı dakikasında yaptı. Özgür oyuna girdi, Bentley oyundan çıktı. Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi.

BİR GOLDE YUSUF EMRE’DEN

Boluspor maçın 90+1’inci dakikasında 3’üncü golü buldu. Ceza sahası içinde Santos pasını Yusuf Emre’ye aktardı, Yusuf düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle skoru 3-0’a getirdi. Maçta son anlarda gol sesi çıkmayınca Boluspor kendi sahasında Eskişehirspor’u 3-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle puanını 23’e çıkardı.

  • BU BOLUSPOR HARİKA
  • BU BOLUSPOR HARİKA
  • BU BOLUSPOR HARİKA
  • BU BOLUSPOR HARİKA
  • BU BOLUSPOR HARİKA
  • BU BOLUSPOR HARİKA
  • BU BOLUSPOR HARİKA
  • BU BOLUSPOR HARİKA
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.