VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

15 Aralık 2017

...................................

Bolu’da, TEM Otoyolu’nda 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında TEM Otoyolu Köroğlu Park mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine seyir halinde olan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 AB 8652 plakalı otomobil, aynı yöne giden Mustafa Öztekin yönetimindeki 55 BAK 01 plakalı otomobile çarptıktan sonra bariyerlere çarptı. Bu sırada arkan gelen Çetiner Kazım Özkan'ın kullandığı 34 SG 4670 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara arkadan çarptı.

Kazada, ismi öğrenilemeyen sürücü araçta sıkıştı. Diğer araçta bulunab Çetiner Kazım Özkan ile yanındaki Oktay Canik de yaralandı.  Olay yerine çağrılan UMKE ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan ismi öğrenilemeyen sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar da olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle TEM'in İstanbul yönünde ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normal akışına döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.