VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SALONDA BOŞ YER KALMADI...

15 Aralık 2017

...........................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, kongre tarihini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kongreye katılacağı müjdesini verdi. İl başkanı olarak devam edeceğini açıkladı. Birlik mesajları vermeyi de unutmadı.

AK Parti’nin yeni Bolu İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz başta olmak üzere, tüm AK Partili Belediye Başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı. Geniş olan salonda yer kalmadı. Kendisini merakla dinleyen kalabalığa hitaben konuşan Nurettin Doğanay, açıklamasından satır başları şu şekilde:

CUMHURBAŞKANI GELİYOR

“Bildiğiniz üzere iki yıldır AK Parti İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Dün itibariyle davamızın lideri, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın lütuflarıyla yeni dönemde de İl Başkanlığı görevi, tarafıma tevdi edilmiştir. 31 Aralık 2017 Pazar günü saat 12.00’de Karaçayır Kapalı Spor Salonunda 6. Olağan İl Kongremizi Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle gerçekleştireceğiz.

Bu göreve şahsımı layık gören evvel Ümmetin umudu, mazlumların sesi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve de Teşkilatlarımızın Abisi Sayın Mustafa Ataş’a şükranlarımı sunarım. İnşallah yeni dönemde de onların bu teveccühüne yol arkadaşlarım ve Bolu teşkilatlarımızla layık olmaya çalışacağımı belirtmek isterim.

KİMSEYİ UNUTMADI TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Bir teşekkür de dava arkadaşlarıma. Bu kutlu yolculukta omuz omuza yürüdüğümüz, ülkemizin istiklal ve istikbaline yapılan 15 Temmuz hain darbe girişimini birlikte püskürttüğümüz, birlikte yol arkadaşlığı yaptığım Milletvekillerime, Bakan Yardımcılarıma, İl Kadın Kolları Başkanıma, İl Gençlik Kolları Başkanıma, İlçe/Belde Başkanlarıma, başta Bolu Belediye Başkanım olmak üzere tüm Belediye Başkanlarıma, İl Genel Meclisi Başkanıma, İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarıma, bu güne kadar kademelerimizde görev yapan eski/yeni tüm teşkilat mensuplarımıza, velhasılı kelam Bolu AK Parti Teşkilatlarının kocaman yürekli Ailesine mensup gönüldaşlarıma şahsıma verdikleri destek için şükranlarımı sunarım.

BİRLİK MESAJI

Dün olduğu gibi, inşallah yeni dönemde de tek bir gayemiz olacak; o da Bolu AK Parti Teşkilatlarının; birliğidir.  Biz biliriz ki birlik, diriliği getirir.Dirlik ise  hizmete vesile olur. Hizmet de AK Parti siyasetinde her şeyden önce insanımızın gönlüne giden yolu tesis eder.

TÜM BOLU HALKINI DAVET ETTİ

Bu duygu ve düşüncelerle; 31 Aralık 2017 Pazar günü saat 12.00’de Karaçayır Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceğimiz 6. Olağan İl kongremizde; Ümmetin umudu Sayın Cumhurbaşkanımızı Köroğlu’nun torunlarına yakışır bir coşkuyla karşılamaya Bolu halkını ve AK Parti Ailesini davet ediyorum.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.