VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AVUKAT YÜKSEL GÜLTEKİN YAZDI...

14 Aralık 2017

......................

DÖNEN DÖNSÜN, BEN DÖNMEZEM SÖZÜMDEN

2011 Genel Seçimleri’ne birkaç ay kala Ankara’da bir davada müştereken vekaletname aldığımız Avukat Abdülhamit Gül ve Avukat İsmail Aydos beyefendi ile onlar ait büroda çay içip, dava ile ilgili çalışma yapıyoruz.

O sırada Abdülhamit Gül bey HAS Parti Ankara İl Başkanı, İsmail Aydos bey Saadet Partisi’nde yetkili bir konumda. Abdülhamit bey bana, “Abi senden kayınpederim Şeref Malkoç beye söz ettim. Uygun görürsen sizi tanıştırmak istiyorum” diyor. Bu arada avukatlık bürosunun başında uzun yıllar Refah ve Fazilet Partisi’nde milletvekilliği ve üst düzey yöneticilik yapmış, o dönemde HAS Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Şeref Malkoç bey var.

Doğrusu heyecanlıyım. Bir dönem efsanelerimizden Şeref Malkoç bey ile tanışacağım. Sohbetin başında havadan sudan konuşuyoruz. Ben kendisine Refah Partisi’nin son dönemi ile Fazilet Partisi’nin ilk döneminde İl Yönetim Kurulu Üyesi olduğumu ve şimdi de ‘Milli Görüş’ün bir devamı olduğunu düşündüğüm AK Parti’nin gönüldaşı olduğumu söylüyorum.

Söylüyorum söylemesine de, Şeref bey sözü alıyor fındık ve çay üreticisinin ve diğer tarım üreticilerinin AK Parti’nin yanlış politikalarından dolayı perişan olduğundan, Tayyip beyin yanlış dış politikası sebebi ile komşularımızla aramızın açıldığından, AK Parti’deki kirlenmeden başlayıp uzun bir nutuk atıyor. Sonra bana dönüp “Söyle bakalım HAS Parti bu seçimlerde yüzde kaç oy alır.” diyor.

Ben kendisine “Efendim sizi memnun edecek bir tahminde mi bulanayım, yoksa gerçekleri mi söyleyeyim?” diyorum. Kendisi kızıp, “Elbette gerçekleri söyle” diyor. Ben bunun üzerine “Efendim siz bu seçimde yüzde 5 oy alırsanız, parti olmuşsunuz demektir. Hele yüzde 1 oy alırsanız bu seçimin galibi sizsiniz. Fakat ben sizin bu seçimde yüzde 0.5’in altında oy alacağınızı tahmin ediyorum” diyorum.

Dememle birlikte Şeref bey elindeki teşbihi masaya fırlatıp “Ya kardeşim ben de seni bir şey biliyor zannettim. Biz şu an yüzde 9.5’i aştık. Bizim baraj sorunumuz yok. Allah’ın izni ile bu iktidarı devireceğiz.” diyor ve arkasından AK Parti iktidarında memleketin nasıl kötü yönetildiğine ilişkin yine bendenize kısa bir nutuk atıyor.(Merak edenlere söyleyeyim HAS Parti o seçimde yüzde 0.4 oy almıştı.)

Ben nezaket çerçevesinde bir AK Partili olarak düşüncelerine katılmadığımı söyleyip, memleketin AK Parti döneminde her safhada yaptığı muhteşem kalkınma hamlesini anlatma çabasına kalkışıyorum. (Ne fayda Şeref beyden azar yemek pahasına.)

Aradan 5 yıl geçiyor. Elhamdülillah çizgimizde hiç değişiklik olmuyor. Karınca kararınca bu davanın rütbesiz ve isimsiz erlerinden biri olmaya devam ederken o da ne FETÖ terör örgütüne üye olmaktan kendimizi gözaltında buluyoruz. Abdülhamit Gül kardeşim AK Parti hükümetinde Adalet Bakanı oluyor. Şeref Malkoç bey önce Cumhurbaşkanı Başdanışmanı sonra Türkiye Cumhuriyeti Ombdusmanı oluyor. İsmail Aydos kardeşimin de şu sıra AK Parti’de bir üst makam için kararnamesinin hazırlandığını duydum.

NOT: Bu yazıyı AK Parti davasının rütbesiz ve isimsiz yalnız kahramanlarına armağan ediyorum.

 

3 yorum yapılmış
  • mrt14
    13 Aralık 2017 • 22:28
    Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi kalmadı artık gönlümde; kaç’a deseler, hiç’e sayarım… Abdurrahim Karakoç.....
  • BilgehanAHN
    13 Aralık 2017 • 22:35
    Seni seviyoruz Üstat, Sivri dilin zaman zaman kızdırsada seviyoruz, Gelmesekte gitmesekte bu farklı kişiliği seviyoruz, allaha emanet...
  • Ellerevardabizeyokmi
    14 Aralık 2017 • 10:48
    Yazın birseyler istiyor gibi...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.