VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR VURA VURA ÜST TURDA

12 Aralık 2017

......................

Boluspor Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur ikinci maçında ilk karşılaşmada deplasmanda 3-1'le geçtiği Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. 1-0 geriye düşen kırmızı beyazlılar Melih (2) Bentley ve Yusuf Emre'nin golleriyle turu geçti.

Deneyimli teknik adam Sait Kartafırtınalar, ilk on birde ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularına formayı teslim etti.

Boluspor sahaya, Ertuğrul, Göksu, Pedro, Diarra, Caner, Burak, Özgür, Santos, Melih, Mustafa, Furkan 11'i ile çıktı. Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Gökhan, Renato, İrfan, Akabueze, İshak, Yusuf Emre, Umut, Emre, Mutlu yer aldı.

Kasımpaşa ise, Kadem, Onur, Mert, Ben Youssef, Veysel, Ahmet, Abdullah, Mensah, Valencia, Hassan, Bilal on biri ile çıktı.

KASIMPAŞA GOLÜ BULDU

Kasımpaşa maçın 24’üncü dakikasında Boluspor karşısında golü buldu. Hasan Bilal’in ortasında Ahmet Hassan düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Bu golle Kasımpaşa, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

MELİH’TEN HARİKA GOL

Boluspor maçın 39’uncu dakikasında beraberlik golünü buldu. Ceza sahası içinde oluşan karambolde Melih, ayağının dışıyla çok güzel vurdu. Top filelerle buluştu. Bu golle Boluspor maçta 1-1’lik eşitliği yakaladı.

MELİH’TEN İKİNCİ GOL

Boluspor maçın 42’inci dakikasında öne geçti. Ani gelişen Boluspor atağında Mustafa Durak, Kasımpaşa defansının arkasına topu gönderdi. Topla buluşan Melih, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor maçta 2-1 öne geçen taraf oldu. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

BİR GOLDE BENTLEY’DEN

Boluspor maçın 68’inci dakikasında 3’üncü golü buldu. Burak Asan’ın ara pasında Bentley kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bentley şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor skoru 3-1’e taşıdı. Maçın 69’uncu dakikasında Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Andre Santos oyundan çıktı, Yusuf Emre oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini 71’inci dakikada yaptı. Göksu oyundan çıktı, İshak oyuna girdi.

YUSUF EMRE SKORU BELİRLEDİ

Maçın 89’uncu dakikasında Boluspor 4’üncü golü buldu. Furkan Demir’in pasından topa sert vuran Yusuf Emre topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor, skoru 4-1’e taşıdı.

Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, Kasımpaş’yı 4-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükseldi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.