VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEYELAN NEDENİYLE 5 EV BOŞALTILDI

12 Aralık 2017

..................

Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Himmetoğlu Köyü’nde heyelan nedeniyle hasar gören 5 ev boşaltıldı. Bölgede yapımı devam eden bir termik santralinin üretim sahasının hemen yanında bulunan köyün henüz kamulaştırılmamış alanındaki heyelan yüzünden Sadık Kaya’ya ait tek katlı ev ağır hasar gördü, 4 evde ise hafif hasar oluştu.

Olay yerine gelen Göynük Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkanı Kemal Kazan ve AFAD ekipleriyle diğer ilgili kurumların yetkilileri bölgede incelemede bulundu. Yapılan ilk incelemede ağır hasar gören tek katlı ev ile hafif hasar gören 4 evin boşaltılması kararı alındı.

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan yaptığı açıklamada, gece saatlerinde meydana gelen toprak kayması olayının kendilerini üzdüğünü ifade ederek, “Kar sularının erimesi ve etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen toprak kayması köyün henüz kamulaştırılmamış alanını etkiledi. Bu nedenle bir evimizde ağır hasar meydana gelirken 2 evimizde ise hafif hasarlar oluştu. Biz bölgede bulunan ve toprak kaymasından zarar görme ihtimali bulunan toplam 5 evimizi boşaltma kararı aldık.” dedi.

Yetkililerin olay yerinde çalışmalarını yaptığını söyleyen Kazan, bundan sonraki aşamada neler yapılacağına karar verileceğini belirtti.

 

  • HEYELAN NEDENİYLE 5 EV BOŞALTILDI
  • HEYELAN NEDENİYLE 5 EV BOŞALTILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.