VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜKSELEN DEĞER AKKENT YAPI İNŞAAT

12 Aralık 2017

...................

Bolu’ya ailesiyle birlikte 23 yıl önce yerleşen Akkent Yapı İnşaat’ın sahibi Kamuran Avcı, kardeşleriyle birlikte Bolu’nun doğasına uygun ve kaliteli projelerle kent ekonomisine değer katmaya devam ediyor. Kamuran Avcı, “Amacımız çok yapı yapmak değil kaliteli ve Bolu halkına layık yapılar yapmak” dedi.

Bolu’da, 2010 yılında ortağıyla birlikte kurduğu Akkent Yapı İnşaat’ı, 2014 yılından bu yana 3 kardeşiyle birlikte yöneten 38 yaşındaki Kamuran Avcı, Bolu’ya kazandırdığı projelerle lüks ve kaliteyi arayan vatandaşların tek adresi haline geldi.

 Aslen Ağrılı olan ve 1980 yılında babası, 1994 yılında da tüm ailenin Bolu’ya geldiğini belirten Kamuran Avcı, inşaat sektörünün her aşamasında çalıştıklarını ve inşaat mühendisi ve mimar olan kardeşleriyle en kaliteli hizmeti vermek için yıllardır çabaladıklarını söyledi.

11 PROJE, 200’ÜN ÜZERİNDE EV SAHİBİ…

Kuruldukları 2010 yılından bugüne kadar 11 büyük projeyi tamamlayan ve 2 yüzden fazla aileyi ev sahibi yapan Akkent Yapı İnşaat, Bolu’nun önemli noktalarında yaptıkları ticari ünitelerle de fark oluşturdu. Hedeflerinin Bolu’ya layık projeler üretmek olduğunu, amaçlarının çok inşaat yapmak değil en iyisini yapmak olduğunu ifade etti.

ADALET SİTESİ’NDE ONLARIN İMZASI OLACAK

Projelerine devam eden Kamuran Avcı ve kardeşleri, Akkent Yapı İnşaat olarak yeni yapılan Yeni Adliye Sarayı’nın karşısına yapılacak olan Adalet Sitesi’ne de imzalarını atacak. Yapımı devam eden Yeni Adalet Sarayı’nın olduğu mevkide 3 bloktan oluşan 56 dairelik projeyi gerçekleştirecek olan Kamuran Avcı, “Adalet Sitesi’nin 20 dairelik 1 bloğu tamamen işyeri olacak. Diğer 36 daireden oluşan 2 blokta hem işyeri hem de konut olarak kullanılabilecek daireler olacak. 3200 metrekare de işyeri sahası ve 200 araçlık kapalı otopark olacak. İmzalarını attık ve proje çalışmaları yapılıyor şu anda. 2018 Mart ayında bu projemize başlamayı hedefliyoruz” dedi.

BOLU’YA VE DOĞAYA SONSUZ SAYGI

Doğasıyla Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisi olan Bolu’da inşaat yapmalarının bir lüks olduğunu ve bunu da tüm meslektaşlarına hatırlattığını kaydeden Avcı, müşteri portföyü ve değer kazanan bölgelerle ilgili verdiği bilgilerde şunları söyledi:

“Bizim müşteri portföyümüzde 8-10 yıl önce evini almış, kredi aldıysa onun borcunu bitirmiş olan ve ikinci, üçüncü evini almak isteyen üst düzey geliri olan kişiler var. Biz metrekaresi büyük olan inşaatlar yapıyoruz. Kılıçarslan, Kalıcı Konutlar, Alpağut bölgeleri şu anda rövaşta olan yerler. Yatırımlar şu anda  bu bölgelerde yoğunlaşıyor. Adliye ve Küçük Sanayi Projesinin dönüşümüyle birlikte o bölgede de inanılmaz bir kalite bekliyoruz.”

 

  • YÜKSELEN DEĞER AKKENT YAPI İNŞAAT
  • YÜKSELEN DEĞER AKKENT YAPI İNŞAAT
1 yorum yapılmış
  • SemihYardmc
    13 Aralık 2017 • 23:31
    Kamuran Avcı beyi takdir ediyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.