VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 KİŞİ HAKKINDA KARAR VERİLDİ

11 Aralık 2017

.....................

Geçtiğimiz hafta bir işadamının şikayeti üzerine tehdit ve şantajla para istediği iddia edilen Abant TV'nin sahibi Mehmet Altun ve işadamı Latif Yıldız adli kontol şartıyla, ifadesi alınan İ.A. ise serbest bırakıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması Bolu Çatı Yapılanması davasında tutuksuz yargılanan Abdullah Onurlu isimli iş adamı, Bolu'da yayın yapan Abant TV'nin sahibi Mehmet Altun'nun kendisinden para istediğini, vermemesi halinde televizyon kanalından kendisine FETÖ'cü damgası vuracağını söylediğini iddia ederek şikayetçi olmuştu.

SERİ NUMARASI ALINMIŞ PARALARLA YAKALANDI

Şikayet üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Mehmet Altun'un suçüstü yakalanması için çalışma başlattı. Tehdit ve şantajla kendisinden para istenildiğini söyleyen Abdullah Onurlu isimli iş adamı, seri numaraları alınmış paralarla tehdit ve şantaja aracılık ettiği ileri sürülen Latif Yıldız'ın mağazasında televizyon kanalı sahibi Altun'la buluştu. Onurlu'nun seri numaraları alınmış paraları Mehmet Altun'a verdiği sırada polis ekipleri mobilya mağazasına operasyon düzenledi. Abdullah Onurlu'dan para alırken suçüstü yakalanan Altun ve mağaza sahibi Yıldız olay yerinde gözaltına alındı.

ŞİKAYETÇİ SAYISI GÜN GEÇTİKÇE ARTTI

Gözaltına alınan Mehmet Altun ve Latif Yıldız'ın emniyetteki işlemleri devam ederken, olayı duyan ve daha önce televizyon kanalı sahibi Mehmet Altun'nun aynı yöntemlerle para istediğini iddia eden çok sayıda iş adamı ve esnafın da emniyet müdürlüğüne giderek şikayetçi olduğu belirtiliyor.

SESSİZ SEDASIZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyette gözaltında tutulan 3 kişi bu sabah saatlerinde sessiz sedasız adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından Mehmet Altun tutuklanma istemiyle, Latif Yıldız ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması için Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildiler. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma sonrası Altun ve Yıldız adli kontrol şartıyla, İ.A. ise direk serbest bırakıldı.

Kaynak – Hakan Aydın – Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.