VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FARKLI İSİMLE DOLANDIRICILIK İDDİASI

11 Aralık 2017

...........................

Bolu Belediyesi Özel Halk otobüslerinde yaklaşık 17 ay önce işe başlayan ve kendini Muzaffer Mazak diye tanıtan bir şoförün çalıştığı otobüsün sahibini ve 2 şoför arkadaşını dolandırdığı iddia ediliyor.

Yaklaşık 17 ay önce kendini Muzaffer Mazak olarak tanıtan fakat kimliğinin sahte olduğu tespit edilen bir kişi iddiaya göre yanında çalıştığı Refik F., Ünal D. ve Sezer Ö.’yü dolandırarak kayıplara karıştı. İddiaya göre asıl isminin Enver Tuncer olduğu fakat Muzaffer Mazak adına hazırlanmış sahte kimlikle Bolu’da Refik F.’nin otobüsünde şoför olarak çalışmaya başladı. İsmini Muzaffer Mazak olarak bildikleri kişi 1 ay önce patronu Refik F.’den borcu olduğunu ve 8 bin liraya ihtiyacı olduğunu söyleyerek 8 bin TL. para aldı. Yine iddiaya göre Muzaffer Mazak özel halk otobüslerinde çalışan Ünal D. ve Sezer Ö.’ye Ankara’da aracı bir firma bulduğunu, bu firmanın kendisine 50 bin lira para vereceğini söyledi. Bunun üzerine Enver Tuncer, Ünal D. ve Sezer Ö. Ankara’ya kadar gittiler.

DOLANDIRILDIKLARINI ANLADILAR

İddiaya göre Muzaffer Mazak aracı kuruma 3 bin 500 lira vereceğini söyleyerek Ünal D. ve Sezer Ö.’den para aldı. Bir iş merkezinin önüne geldiklerinde Muzaffer Mazak arkadaşlarına ‘siz burada bekleyin. Ben parayı çekip geleceğim’ diyerek ayrıldı. Ünal D. ve Sezer Ö. uzun süre bekledikler fakat Muzaffer Mazak geri gelmedi. Bunun üzerine Muzaffer Mazak’ı telefonla aramaya başladılar fakat telefonu kapalıydı. Dolandırıldıklarını anlayan Refik F., Ünal D. ve Sezer Ö. polise dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi oldular.

GEBZE’DE AYNI NUMARAYI YAPMIŞ

Muzaffer Mazak adına düzenlenmiş sahte kimlikle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen ve gerçek isminin Enver Tuncer olduğu öğrenilen kişinin Gebze’de birçok şoförü ve patronunu dolandırdığı öğrenildi.

1 yorum yapılmış
  • Bolu14
    11 Aralık 2017 • 10:15
    otobuslerde calisan personelin haline bakarmisiniz kimligi bile belli degil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.