VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DEN BAŞKAN YILMAZ'A SU PARASI ELEŞTİRİSİ

10 Aralık 2017

........................

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın, su zamlarını eleştiren CHP’lilere, “Haddinizi bilin” sözlerine, “Kendisine karşı bir saygısızlığımız had aşan bir durumumuz söz konusu değil. Ama ‘haddini bil’ den kastın el pençe divan durup yapılan her şeye olur verip hiç eleştirmemekse biz bunu yapmayacağız. Yanlışa yanlış, doğruya doğru diyeceğiz” dedi.

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu tarafından Bi-Tur Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına CHP Bolu il Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP Bolu Belediye Meclis Üyeleri, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz partililer ve basın mensupları katıldı.

“YANLIŞA YANLIŞ DOĞRUYA DOĞRU DİYECEĞİZ”

Ersan Türkoğlu, “Gündem maddelerimizden biri Bolu’daki su fiyatları. Su hayattır, su sağlıktır su temizliktir. O yüzden su fiyatlarına önem veriyoruz. Buradaki amacımız bizim gereksiz bir muhalefet değil ya da boşu boşuna konuşmak değil. Belediye Başkanımız bu konuyla ilgili verdiği demeçte ‘haddini bilsinler’ diye bir ibare kullanmış. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Bolu Belediye Başkanlığı makamına ve seçimle göreve başlayan Sayın Belediye Başkanımıza karşı haddimizi biliyoruz.  Kendisine karşı bir saygısızlığımız had aşan bir durumumuz söz konusu değil. Ama haddini bil’ den kastın el pençe divan durup yapılan her şeye olur verip hiç eleştirmemekse biz bunu yapmayacağız. Yanlışa yanlış, doğruya doğru diyeceğiz” diye konuştu.  

“TEKRAR DEĞERLENDİRLİRSE İYİ OLACAKTIR”

“Su fiyatları ile ilgili araştırma yaptık önce çevre illerle ilgili sonra Bolumuzdaki ilçeler ile ilgili. Mesela Düzce’de 4 kişilik bir aile bir ayda 54,40 kuruş artı KDV su parası öderken, Bolu’da 80+KDV ödüyor. Dijital sayaçlar için söylüyorum mesela Bartın’da 4 kişilik bir aile bir ayda 45 TL+KDV su faturası öderken, Bolu’da 60+KDV ödüyor. İlçelerimizde daha da ucuz. Kıbrısçık ve Mengen belediyelerimizde 4 kişilik bir aile 20 metreküp su tüketirse 30+KDV su parası ödüyor. Mudurnu’da 42 TL+KDV ödüyor. Şimdi hesap ortada sayın belediye başkanımız verdiği basın açıklamasında şunu söyledi. ‘Bu fiyatlardan dijital sayaçlı su alırsanız %15 iskonto, 3 çocuk yaparsanız bir %15 iskonto daha geri geliyor fiyatlar. İyi hesap kitap yaparsanız %50’ye kadar indirimli su alabilirsiniz’ dedi. Ben Bolu Belediyesinin su hizmetinden faydalanan hiçbir Bolulu vatandaşımızın bırakın %50’yi %30 suda indirim aldığını bile düşünmüyorum. O yüzden samimi olarak söylüyoruz suyun sağlık, temizlik ve insan hayatı için gerektiğine olan düşüncemizden dolayı Belediye Başkanımız ve yetkili kurumlar su fiyatını özellikle bir daha değerlendirirlerse bu Bolu halkına hizmet olur. Siyasi görüşünü ne olursa olsun Bolu halkına hizmet olur.”

7 yorum yapılmış
  • Batmanli
    10 Aralık 2017 • 08:29
    ben batmnda 20 mk 30tl odyordum boluda100 tl berbat vatandaşa yazik
  • Xxx
    10 Aralık 2017 • 08:47
    Niye hattını bilecek sen bil.adam doğruyu söylüyor en pahalı suyu Bolu halkı kullanıyor
  • AliVeli
    10 Aralık 2017 • 09:24
    Araştırın Büyük şehir lerde bile daha uygun su fiyatları Boluya göre
  • Ahmet
    10 Aralık 2017 • 23:26
    Belediye başkanı bu ise el atmalı şu fiyatlarını dusurmeli
  • smail
    10 Aralık 2017 • 23:40
    Bolu'da ki şu ve emlak vergisi çok pahalı el insaf
  • halitalp
    11 Aralık 2017 • 01:29
    bazen insanlar bindiği dalı kesermi.dere geçilmeye çalışıldıkça.köprüler yıkılıyor.2019 da seçim var.ölüm kalım neselesi gibi.hep oy kaybı olacak işlerle uğraşılıyor çarşınıza hayırlı pazarlar:
  • Ayhan
    11 Aralık 2017 • 02:49
    Aziz nesin bi konuda haklı bizler koyunuz ses çıkarmadıkça bunlar tepemize binmeye devam edecek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.