VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TÜM OYUNLARI BOZACAĞIZ"

1 Aralık 2017

.........................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için Gezi Olayları ile başlayan süreç bugün de ekonomik anlamda yapılanlarla devam ediyor. İnanın bu ülkenin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan olması, tüm dış mihrakların sesi çıkmayacak. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan olmadığında geçmişte olduğu gibi bu ülkeye diz çöktürecekler. Tüm oyunlar boşa çıkacak,hepsini bozacağız” dedi.

Partisinin Dörtdivan ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Doğanay'a İl Kadın Kolları Başkan Vekili Arzu Güler, Dörtdivan AK Parti İlçe Başkanı Şahin Serin, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

“VATANDAŞIMIZ 15 YILDIR DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR”

Doğanay, tüm oyunların boşa çıkacağını belirterek, “2001 yılında Liderimiz kim var diyerek yola çıktığında, il ve ilçe teşkilatlarının yapılandırmasında adam bulunamaz noktadayken çok şükür milletimizin de desteğiyle bu günlere geldik. 15 yıldır kesintisiz iktidarda oluşumuzun ana nedeni liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu millet Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a inanıyor. O'na inandığı için desteğini de 15 yıldır esirgemiyor” ifadelerini kullandı.

“VATANIMIZI BÖLDÜRTMEYECEĞİZ”

“Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için gezi olayları ile başlayan süreç bugün de ekonomik anlamda yapılanlarla devam ediyor. İnanın bu ülkenin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan olması, tüm dış mihrakların sesi çıkmayacak. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan olmadığında geçmişte olduğu gibi bu ülkeye diz çöktürecekler. Sayın Genel Başkanımız ne diyor; diz çökmeyeceğiz, yıkılmayacağız, bayrağımızı indirtmeyeceğiz, ezanımızı susturmayacağız, vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Tüm dış güçler ve onların buradaki maşaları rahatsızlar. Dün sadece Kırıkkale marka tabanca dışında hiç bir silahı üretemeyen, tamamen onlara bağımlı olan bir Türkiye'den bugün kendi uçağını, tankını, helikopterini üreten bir Türkiye'ye gelindi. Tüm mesele bu."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.