VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİNAYETTE AKIL ALMAZ DETAY

1 Aralık 2017

.....................

Bolu’da 3 gün önce ormanlık alanda yarı çıplak vaziyette bulunan 41 yaşındaki Murat Güler’i öldürdüğü iddia edilen Volkan M., Uğur Ö. ve Eray E. yakalandı. Murat Güler’in cebinde şaka amaçlı bulunan, kırtasiyelerde satılan ve üzerinde ‘geçersizdir’ ibaresi bulunan sahte paralar yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay 3 gün önce Yenicepınar Köyü Çambaşı mevkii yakınlarındaki orman yolunda meydana geldi.  Yol  kenarında yarı çıplak erkek cesedi gören köylüler, jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekibinin yaptığı incelemede, cansız bedenin Murat Güler'e ait olduğu belirlendi. Başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenen Güler’in katillerinin bulunması için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 25 ile 30 yaşları arasındaki Volkan M., Uğur Ö. ve Eray E. gözaltına alındı.

AKIL ALMAZ DETAY

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki sorgularında suçlarını itiraf etti. Şüphelilerin ifadelerine göre olay şöyle gerçekleşti:

Alkol aldıktan sonra İzzet Baysal Caddesi’nde bir kebapçı dükkanın önünde oturan Murat Güler’in yanına daha önce tanımadığı Volkan M., Uğur Ö. ve Eray E. gelerek sohbet etti. Sohbet sonrası Murat Güler evi uzak olduğu için 3 arkadaştan kendilerini eve bırakmasını istedi. 3 arkadaş ise Güler’e otomobillerine yakıt koyarsa eve bırakabileceklerini söyledi. Murat Güler cebinde bulunan 200 TL’lik 2 tomar parayı göstererek parasının olduğunu söyledi. Şüpheliler, Murat Güler’i ıssız bir alana götürdükten sonra başına taşla vurarak öldürüp cebindeki paraları aldı. Şüpheliler, paraları saymak için otomobilin içindeki ışığı yaktıkları sırada paraların üzerindeki ‘Geçersizdir’ ibaresini gördü. Şüpheliler daha sonra Murat Güler’in kıyafetlerini çıkarıp yaktıktan sonra olay yerinden kaçtı.”

3 yorum yapılmış
  • Serkan
    1 Aralık 2017 • 07:18
    İyipok yemişler
  • melungeon14
    1 Aralık 2017 • 16:15
    şimdiki gençlik.boş.ve manyak...kesin iyi aile çocukları değil pisliklerdir..keşke her pislikler.birbirini yise.öldürse..etraftaki masumlara zarar vermese..olaylar arttı..artık polis-askerde bitti herşey olur..türkiyenin en sakin illerinden biri küçücük şehri bile pislik serseri dolu bir yer oldu..hep şahinciler..alkolik dolaşanlar..hiç bir emniyette ne yapıyorsunuz deyip arama-durdurma-denetleme yapmıyor....
  • Niufer
    1 Aralık 2017 • 22:55
    Hikaye yazmis 3 zanli 3 aptal oynamis. Òlenede allah rahmet eylesin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.