VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 1 ARALIK CUMA

1 Aralık 2017

........................

1- Mengen İlçesi Elemen Köyü Şahbazlar Mahallesi halkından, Postacı; Cemil DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mengen İlçesi Elemen Köyü Şahbazlar Mahallesi Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Mudurnu İlçesi Kilözü Köyü halkından, Özel İdare çalışanı Hayrettin ÇAKIR'ın eşi, Nurdan ÇAKIR ÖZ'ün annesi Mehmet ÖZ'ün kayınvalidesi; Şayen ÇAKIR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mudurnu İlçesi Kilözü Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Seyit Mahallesi halkından, Devlet Su İşleri'nden emekli Sabri GÜLEN'in eşi, Sümer Mahallesi esnaflarından Etem USTA, Gülhan GÜLEN, Kız Meslek Lisesi Öğretmenlerinden Nagihan ERÖZEN ve Mehmet GÜLEN'in anneleri, Hatice ŞAHİN'in kızı, Sabriye DEMİR, Turgut ŞAHİN ve Ümran GÜCÜYENER'in kardeşi, Zinnur ERÖZEN'in kayınvalidesi, İlhan, Cihan GÜLEN ve Perihan YILMAZ'ın yengeleri; Mahmure Halime GÜLEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seyit Mahallesi Avşar Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlılığına defnedilecektir.

 4- Mengen İlçesi Düzağaç Köyü halkından Ali CANDAN’ın gelini, Mustafa CANDAN’ın eşi; Münevver CANDAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mengen Düzağaç Köyü Akçaoğlu Mahallesi'nde kılınacak cuma ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.