VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL RESMEN ATANDI

30 Kasım 2017

.....................

İzzet Baysal Devlet Hastanesi eski Başhekimi Muhammed Emin Demirkol’un Bolu Sağlık İl Müdürlüğüne resmen atandığına dair resmi yazı bakanlık tarafından yayınlandı.  

Bolu Sağlık Müdürlüğü’ne atanan fakat resmiyet kazanmayan Muhammet Emin Demirkol’un müdürlüğüne atandığına dair yazı Sağlık Bakanlığı ÇKYS sistemine düştü. 2015 yılında İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine başhekim olarak atanan, Muhammed Emin Demirkol resmen sağlık müdürü oldu.

Hafta başında Sağlık Müdürlüğü’ne atanan fakat resmi olarak açıklanmayan atama bugün itibari ile resmiyet kazandı. Muhammet Emin Demirkol’un müdürlüğüne atandığına dair yazı Sağlık Bakanlığı ÇKYS (Çekirdek Yönetim Sistemi) sistemine düştü.

3 yorum yapılmış
  • Metin
    30 Kasım 2017 • 10:21
    Çok iyi oldu. Tebrikler
  • vatanda
    30 Kasım 2017 • 14:15
    malum sendika atını daha rahat koştursun koltuğu olmayan diğer malumsen cilere de koltuk açılsın diye çevrilmiş bir dolaptır bu iş bolunun evladı lafları hikayedir bolunun evladı koltuk sevdalılarına peşkeş çekilmiştir daha ötesi yoktur bu atamanın birilerinin canını yakarak bir yere oturursan gün gelir senin de canını yakarlar
  • victory
    2 Aralık 2017 • 05:35
    Sagolsun adamsendeciler,partiyle gelen partiyle gider. .giderkende koyar adama. .sizi gidi koltuk seviciler. .. bakalım nereye kadar! !
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.