VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARMAĞAN MÜDÜRDEN NET MESAJLAR

29 Kasım 2017

.......................

MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette trafik sıkışıklı ve otopark sorunu ele alınırken, Erdoğan, “Abartı egzozların halkı rahatsız ettiği bu yönde de uygulamaların devamı gelecek” diye konuştu.

 Daha öncede Bolu’da görev yapan Bolu Emniyet Müdürü Erdoğan tekrar Bolu halkına hizmet vermekten mutlu olduğunu belirtirken, güzellikleri ve halkı ile gerçekten yaşamaya değer bir şehir olduğunu, Bolu halkının güvenliğini en üst düzeyde tutmak için emniyet birimleri olarak özverili bir şekilde çalışmakta olduklarını belirtti. Erdoğan, “Bolu Türkiye’de asayiş sıralamasında ilk 20’de, bu da Bolu’nun güvenli ve yaşanabilir şehirlerden biri olduğunu gösteriyor” dedi.

“DENETİMLER DEVAM EDECEK”

Bolu İl Emniyet Müdürü Erdoğan ayrıca, “Son zamanlarda gündeme gelen trafik cezaları radar uygulamaları hakkında görüşülüp, kara yollarıyla elektronik denetim (EDS)  hakkında görüşmelerimiz devam ediyor.  Vatandaşlarımızın trafik cezalarıyla yaptırım uygulanması yerine vatandaşlarımızı daha iyi bilinçlendirilerek,  trafik kurallarına uyulması konusunda bilgilendirme yapılacağı konuşuldu. Abartı egzozların halkı rahatsız ettiği bu yönde de uygulamaların devamı gelecek” ifadelerini kullandı.

OTOPARK VE TRAFİK SIKIŞIKLIĞI KONUŞULDU

Bolu’da yaşanan trafik sıkışıklığı ve otopark sıkıntılarına değinen Bolu MÜSİAD Yönetimi ise, İl Emniyet Müdürü ile beraber bu büyük problemi çözmek yolunda karşılıklı fikir alışverişleri yaparak profesyonel bir planlama ile hızlı bir şekilde adım atılması gerekildiğini belirttiler. 

2 yorum yapılmış
  • Oguzcan
    29 Kasım 2017 • 14:25
    Emniyet emin ellerde cok sukur saglikta oyle siyasi buyukler bir eksik var tarim il mudurumuz yok bi tanede fazlamiz var ins tez zamanda bunlarsa duzelecek
  • Sleyman
    29 Kasım 2017 • 21:45
    Armağan müdür adamdır, Abdullah başkan da...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.