VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 29 KASIM ÇARŞAMBA

29 Kasım 2017

....................

1-Sazakkınık köyü (Merhume) Hacı Safiye’nin oğlu, Melek ARIK’ın eşi, Müşerref, Mükerrem, Seher, Mustafa ve Murat’ın babaları, Filiz makarna’dan emekli Aşçı; Mustafa Arık hakkım rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sazakkınık köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Kıbrıscık ilçesi Karaköy köyü  halkından Mustafa ve (Merhume) Fadime SAK’ın oğlu, Yüksel, Mümin SAK, Şaziye, Rahime ROZAN, Meryem GONCA, Gülbeyaz EMEN, Döndü GEYLAN’ın kardeşi, Behice SAK’ın eşi; Selami Sak hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi  bugün İstanbul ili Pendik ilçesi Şeyhli mahallesi Fatih camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Eski Şeyhli mezarlığına defnedilecektir.

3-Çömlekçiler köyü halkından İsmail ve Şeref GÜLER’in oğlu, Gülcan GÜLER’in eşi, Mert GÜLER’in babası, Sanayi esnaflarından Vedat GÜLER ve Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenlerinden Sedat GÜLER’in abisi; Mustafa Güler hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Çömlekçiler köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Rüzgarlar köyü halkından (Merhum) Cafer GANİ’nin eşi Afer, Enver, Mustafa, Ayhan GANİ ve Müyesser DEMİR’in anneleri, Hacı Müzeyyen Gani hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Rüzgarlar köyü Balıkhane camii’nde kılınacak  öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.