VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARACASU'YA DOĞALGAZ MÜJDESİ

28 Kasım 2017

...................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Karacasu’da doğalgaz ana hat döşeme çalışmaları başladı. Doğalgazın kullanıma geçişiyle yaşam konforu artacak. Karacasu beldemizde yaşayan vatandaşlarımıza bu hizmetin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Doğalgaz kullanımı 2018 yılının ilk aylarında kullanılmaya başlanacak” dedi.

Ali Ercoşkun, “Karacasu hak ettiği hizmetleri bir bir almaya devam ediyor. Doğalgaz hizmetlerimizden sadece biriydi. Diğer taraftan hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Beldemizde turizm açısından da yapımı gerçekleşecek olan büyük otellerin temelleri bir bir atılmaya başlandı. Doğalgazın dağıtım çalışmaları sonrası üst yapı da gerekli adımları hep birlikte atacağız. Bu başarı ekip çalışmasıyla ortaya kondu. Bu ekip çalışmasına katkı veren, başta belde teşkilatımız olmak üzere, belediye başkanlığımıza, belediye meclisi üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize, Başbakanlığımıza ve Cumhurbaşkanlığımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“2018 YILININ İLK AYLARINDA DOĞALGAZ KULLANILMAYA BAŞLAYACAK”

 Doğalgaz çalışmalarının ayrıntıları hakkında bilgilendirmede bulunan Ercoşkun, “Ana hat döşeme çalışmalarında kullanılacak çelik borular beldemizde döşenmeye başladı. Çalışmalar akabinde ev bağlantıları gerçekleştirilecek. Allah’ın izniyle 2018 yılının ilk aylarında beldemizde doğalgaz kullanımına geçmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. 

2 yorum yapılmış
  • muhittinertem
    28 Kasım 2017 • 10:58
    her yıl aynı hikaye yazın başlanacak 3 yılı geçti
  • Hacerarikoglu
    28 Kasım 2017 • 11:06
    Karacasulu olarak seviniriz insallah bu sene verilen söz yerini bulur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.