VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 28 KASIM SALI

28 Kasım 2017

....................

1- Büyükberk Köyü halkından, Faik YILMAZ'ın eşi, Kamil YILMAZ'ın annesi; Şükran YILMAZHak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Büyükberk köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Karamanlı Mahallesi halkından Merhum Mehmet Reşit TAŞKIN ve Lütfiye TAŞKIN'ın oğlu, Hatice TAŞKIN'ın eşi, Emel, Şenel KAYA, Kültür İlkokulu Öğretmeni Neşe SAK ve Harita Mühendisi Erdal SAK'ın babaları, Öykü, Selin, Esin, Ekin ve Ataberk'in dedeleri, Atatürk Orta Okulu emekli Matematik Öğretmeni, Petek Kırtasiye'nin Kurucusu;  İsmail İsmet TAŞKIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığıtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

3- Tabaklar Mahallesi halkından, Akçakocalı Nazım AYVAZ'ın oğlu, Diş Teknisyeni; Kadir AYVAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

4- Seben İlçesi Alpağut Köyü halkından, Humeysa ÇUHADAR'ın eşi, Orhan, İrfan, Hatice ve Ayşe'nin babaları, Hatice, Sevgi, Ali, İsa, Musa ÇUHADAR  ve Ayten AYDOĞMUŞ'un abileri; Mehmet ÇUHADAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seben Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

Cenaze için Aktaş Mahallesi BP İstasyonu önünden araç kaldırılacaktır.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.