VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLERDEN ANKARA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ

27 Kasım 2017

.....................

Türk Milliyetçilerinin lideri merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in 100. doğum yılı nedeniyle Türk Gençlik Kurultayı’na 140 bin ülkücü genç katıldı. Bolu’dan 650 ülkücü Ankara’ya giderek büyük coşkuya ortak oldu.

Ankara’da düzenlenen 3. Türk Gençlik Kurultayı’na ülkenin dört bir yanından on binlerce kişi katılırken, ilimizden de Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül’ün önderliğinde 650 ülkücü katıldı.

“GEREKLİ CEVAP VERİLMİŞTİR”

Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, “Türk Milliyetçileri bitti, Bolu’da Ülkücü mü var’ diyenlere gerekli cevabı verdiğimizi düşünüyorum. Ankara sokaklarının bozkurt sesleri ile inlemiş, dost ve düşman Ülkücü Hareketin gücünü derinden hissederek atacakları adımı bir kez daha düşünmek zorunda kalmıştır. Türk Gençlik çalıştayına ilimizden iki yüksek lisans öğrencisi katılım sağlayarak Türkiye eğitim sistemi, Türkiye’nin sorunları hakkında istişare ve önerilerde bulunarak ülkemizin geleceğinde ülkücü hareketin önemini vurgulamışlardır. Ülkücüler her daim çınar gibi güçlü ve dik durmaya devam edecektir. Her geçen günde gücüne güç katacaktır. Allah davası hak yolda inancımızı asla kaybetmeyip, her gün bir önce ki güne oranla daha fazla çalışıp Yüce Türk Milletinin hizmetinde olacağız. Yılmayacağız, başaracağız, başaracağız. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin” ifadelerini kullandı. 

  • ÜLKÜCÜLERDEN ANKARA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ
  • ÜLKÜCÜLERDEN ANKARA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ
  • ÜLKÜCÜLERDEN ANKARA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ
1 yorum yapılmış
  • krolu
    27 Kasım 2017 • 22:07
    Yiğitler..Allah sayınızı ve niteliğinizi artırsın...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.