VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM

24 Kasım 2017

....................

Bolu’da zaman zaman yaşanan kanalizasyon tıkanmalarının tamamının, kullanımdan kaynaklı olduğunu belirten Bolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Kılıçarslan Mahallesi 115 Sokak’ta gerçekleşen tıkanmanın giderilememesinden dolayı kazı yapılması gerektiği söyleyerek vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmaları gerektiğini belirtti.

Bolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde kanalizasyon tıkanıklıklarına anında müdahale ederek vatandaşların sorunlarını giderdiklerini fakat vatandaşların bu konuda daha duyarlı olmalarını istedi. Tıkanmaların tamamına yakınının duyarsız kullanımdan kaynaklı olduğunu belirten yetkililer, son olarak Kılıçarslan Mahallesi 115 Sokak’ta gerçekleşen tıkanmanın giderilememesinden dolayı kazı yapılması gerektiği söyleyerek vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmaları gerektiğini belirtti.

TUVALET VE BANYOLARDAN ATMAYIN

Konu ile ilgili açıklamalar yapan yetkililer, “Yaptığımız çalışmalar sırasında tıkanmaların tamamına yakınının kullanımdan kaynaklı olduğunu görmekteyiz. Tıkanan kanalizasyonlarda genelde sıvı temasında eriyip kaybolmayacak kadar kalın kağıt peçeteler, oyuncaklar, plastik atıklar hatta bezler ve kumaş parçalarına rastlıyoruz. Bu ve benzeri şeyleri evlerinde bulunan tuvalet ve banyolardan atan vatandaşlarımızın bu tıkanmalara isteyerek ya da istemeyerek sebep oluyor. Bu konuda vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyor ve kanalizasyonlarının tıkanmaması için belirttiğimiz yabancı maddeleri hiçbir şekilde tuvalet ve banyolarından atmamalarını rica ediyoruz” dedi.

 

  • LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.