VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EFSANE İSİMLER MAHKUMLAR İÇİN BOLU'DA

23 Kasım 2017

.......................

“Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesi kapsamında Bolu’ya gelen Türk futbolunun efsaneleri Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Oğuz Çetin ve Hami Mandıralı Bolu Valisi Aydın Baruş’u makamında ziyaret ettiler.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, Adalet Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesi için Bolu’ya gelen Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Oğuz Çetin ve Hami Mandıralı’yı  makamında ağırladı.

Avrasya Aşıklar Derneği Başkanı Aşık Zeki Erdali ile  Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Daire Başkanı Ramazan Okan Özcan’ın  eşlik ettiği ziyarette İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ile Şube Müdürleri hazır bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette futbol konuşulurken, Bolu Valisi Aydın Baruş, böyle anlamlı bir proje için Bolu’ya gelen efsane futbolculara teşekkür etti.

CEZAEVİNDE MAHKUMLARLA FUTBOL OYNANDI

Projenin, 2017 yılının ilk programı 28 Temmuz’da Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda gerçekleştirildi. Program daha sonra sırasıyla, 18 Ağustos’ta Eskişehir, 7 Eylül’de Şanlıurfa, 5 Ekim’de Gaziantep, 26 Ekim’de Van, 3 Kasım’da Manisa, 16 Kasım’da Bursa’da düzenlendi. Projenin sekizinci ayağı ise Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda düzenlenecek program ile devam etti.

PANELDE SORULARI YANITLADILAR

Söz konusu programda, ilk olarak aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolculardan Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Oğuz Çetin ve Hami Mandıralı düzenlenen panel ile gençlere tecrübelerini aktardılar. Avrasya Aşıklar Derneği Başkanı Aşık Zeki Erdali sazıyla sözüyle milli ve manevi değerlere vurgu yapan sunumu ile devam eden program, efsane futbolcular ile hükümlü gençler arasında oynanacak gösteri maçı ile sona erdi.

  • EFSANE İSİMLER MAHKUMLAR İÇİN BOLU'DA
  • EFSANE İSİMLER MAHKUMLAR İÇİN BOLU'DA
  • EFSANE İSİMLER MAHKUMLAR İÇİN BOLU'DA
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.