VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHKEME BURAK'IN KATİLİ HAKKINDA KARARINI VERDİ

22 Kasım 2017

.........................................

Bolu'da, alacak meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşını bıçakladıktan sonra yaktığı iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Doğancı Mahallesi Kavakbaşı mevkisinde dün 17 yaşındaki Burak Altuntaş'ın yanmış cesedinin bulunmasına ilişkin gözaltına alınan şüpheli Fatih Alemdar ile eşi K.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen iki şüphelinin yakınları, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. Şüpheli Fatih Alemdar savcılık sorgusunun ardından, çıkartıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Alemdar'a yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan eşi K.A. ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

OLAY NEYDİ?

Doğancı Mahallesi Kavakbaşı mevkisinde, dün Burak Altuntaş'ın (17) cesedi yanmış halde bulunmuş, olayla ilgili, Altuntaş'ın arkadaşı olduğu öğrenilen şüpheli Fatih Alemdar (20) ile eşi K.A. (23) gözaltına alınmıştı. Şüpheli Fatih Alemdar'ın emniyetteki ifadesinde, alkol aldıkları esnada alacak meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtilmişti.

Öte yandan anne ve babası ayrı olduğu için Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki yetiştirme yurdunda kalan Burak Altuntaş'ın, 15 gün önce yurttan kaçtığı öğrenilmişti.

4 yorum yapılmış
  • bozok
    22 Kasım 2017 • 12:08
    anne babası ayrı derken babasını trafik kazasında kaybetti geçensene düz gün haber yapın ayrıca 17 yasındaki çocuğun ne alacak verecek işi olur yalan söylüyorlar benceee
  • hakanseyis
    22 Kasım 2017 • 12:09
    basın mensuplarını görüntü almasını engelleyen sahısların taaa onlar anlar
  • Puslu
    23 Kasım 2017 • 06:03
    Ülkede temiz olan vukaati olmayan bir Bolu ilimiz kalmisti onunda adini cikartip rezil ettiniz ya Allah belanizi versin
  • VatanbizimadaletAllahndr
    23 Kasım 2017 • 11:32
    Anne baba ayrılalı yıllar oldu baba üstünde titrerdi cocuk gibi sakat haliyle garipliğiyle evladına hem sahip hemde yemez yedirirdi evladı için 2016 agustos ayında sanayıden tel faturasını ödemek icin gecenin 1inde evine dönerken kamyonet ezdi yahu o ekrandaki saklaban kameramanlara saldırıyor Alemdar müebbette yesen Allah'ın adaletinden kaçamayacağını bil o facedeki özenti resimlerinden belli ailenin Nasıl evlat büyüttüğü hadi o garibim burak ilgisizlikten Can&
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.