VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN RASİM OZAN KÜTAHYALI TEPKİSİ

22 Kasım 2017

.......................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnaklara yönelik söylediği çirkin ifadeyle ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuşma yaptı.

 “SAVCILARIMIZ DAHA NEYİ BEKLİYOR”

Bir televizyon programında, söylediği çirkin bir söze Boşnaklar tarafından tepki gösterilmesinin ardından ülke gündemine yerleşen Rasim Ozan Kütahyalı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de sık sık kınanıyor. Program yaptığı televizyonda görevine son verilen Rasim Ozan Kütahyalı Tanju Özcan’ın da hedefindeydi.

“BU COĞRAFYANIN ÇOCUKLARI İKİYE AYRILDI”

Son günlerde gündemi meşgul eden, Boşnaklarla ilgili söyledikleri ile tüm Türkiye’nin tepkisi alan Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili konuşan Özcan, “Güzel bir konuşma dinledik Sayın Sancaklı’dan. Gerçekten çok doğru yerinde bir konuşma. Ya, bu Rasim Ozan Kütahyalı diye bir soytarı var. Uzun süredir yandaş kanallarda şov yapıyor. Ne yapıyor? İktidarınızı övüyor, boş vakitlerinde de saçmalıyor. Peki, sayın milletvekilleri, açık bir şekilde Türk milletinin asli fertlerinden olan Boşnaklara yüz kızartıcı ifadelerde bulundu. E, bugüne kadar neden bir savcı harekete geçmiyor, neyi bekliyor? Yandaş diye hâlâ Hükûmet buna sahip çıkar diye mi bekliyor mu savcılar? Neden harekete geçmiyor? Sizi rahatsız etmiyor mu? Bakın, suç duyuruları var ama şu ana kadar açılmış tek bir soruşturma dahi yok. Bu Rasim Ozan Kütahyalı denen zat, sizin için önemli bir zat mı? Geçmişteki hizmetlerini dikkate alarak koruma altına mı aldınız? Biz bunun cevabını bekliyoruz, milyonlarca insan bunun cevabını bekliyor.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.