VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BURAK'IN KATİLİ VE EŞİ ADLİYEDE

22 Kasım 2017

.................................

Bolu'da, 17 yaşındaki Burak A.'yı bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedini benzinle yakan 23 yaşındaki Fatih Alemdar ve yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan eşi K.A. adliyeye sevk edildi.

Olay, Bolu'nun Doğancı Mahallesi Kavakbaşı Mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir ay önce İzmit'in Gölcük İlçesi'nde kaldığı yetiştirme yurdundan firar eden 17 yaşındaki Burak A. isimli genç Bolu'ya gelerek dedesiyle birlikte yaşamaya başladı. Yaklaşık 1 hafta önce yaşadığı evinden ayrılan ve bir daha da haber alınamayan genç için ailesi polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulundu. Polis ekipleri Burak A.'yı arama çalışmasını sürdürürken, bir çoban tarafından menfezin altında yakılmış bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı geldi.

Olay yerine giden ekipler, boğazından bıçaklanmış ve tamamen yakılmış erkek cesediyle karşılaştılar. Ceset üzerinde yapılan kimlik tespitiyle ölenin Burak A. olduğu belirlendi.

EŞİ DE GÖZALTINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Altuntaş'ı öldürdüğü tespit edilen 23 yaşındaki Fatih Alemdar'ı ve cinayate yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla da eşi K.A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Alemdar, "Burak A. ile 8 yıldır arkadaşız. Olayın olduğu gece alkol almak için cinayeti işlediğim yere gittik. Aramızda alacak verecek nedeniyle bir tartışma çıktı. Daha sonra kavga etmeye başlayınca boğazından 2 kere bıçakladım. Daha sonra eve giderek benzim aldım ve Burak'ı menfezin altına götürerek yaktım" dediği öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyetteki işlemleri biten 23 yaşındaki katil zanlısı Fatih Alemdar ile yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan eşi K.A., sağlık kontrolünün ardından geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.

5 yorum yapılmış
  • Deniz
    22 Kasım 2017 • 06:59
    Ne istediniz burakdan..değer miydi öldürüp yakmaya...hadi öldürdün niye yakıyorsun be adam..ben bu cocugu tanıyorum. Çok iyi kalpli cana yakın biriydi sadece psikolojik sorunları vardı. .kendi halinde biriydi. .ölüm haberini alınça çok üzüldüm:( Allah rahmet eylesin. .
  • Derya
    23 Kasım 2017 • 05:41
    Ölen ölduguyle kalıyor vicdansız Allahın huzurunda nasıl cevap vereceksin senin yerin yurdun yok verin müebbeti çıkamasın
  • VatanbizimadaletAllahndr
    23 Kasım 2017 • 12:11
    Deniz dediği gibi tek sorunu psikolojik tedavi ihtiyacı vardı mülayim delidolu abicim ablacım seklinde cebi delik gönlü sevgiye muhtaç biriydi babası sakat aylığı ile yemez yedirirdi bu rahmetli baba oğulun kaderi sefillik ama Gönül'leri ganimet doluydu babasına kamyonet çarptı vefat etti rahmetli ise mezarının yanına ogun kendi yerini yanına taslarla örmüştü ey garibim kavuştun babana... Derya dediği gibi müebbet kurtuluş olsa dua etsin ki müebbet yesin yesede
  • hakan
    23 Kasım 2017 • 12:44
    bizim bunla aynı iş yerinde çalışmış arkadamış var bunlar heryerde piskopat planlamış direk saldırmamış madem bu kadar kinin var yada hesabın fırsat ver seni de götüren olur, ayarsız şerefsiz çocuguç. allah rahmet eylesin yakınlarına
  • Rdvanseyis
    23 Kasım 2017 • 20:56
    Pisliğin ilk vukuatı değil.iş yerimi..Bulvar halı yıkama fb.kundaklayan şüpheli.ILAHİ ADALET
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.