VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

2 YIL SONRA ORTAYA ÇIKAN VAHŞET

21 Kasım 2017

....................

Bolu’nun Mengen ilçesinde 2 yıl önce maskeli kişiler tarafından kaçırıldığı iddia edilen ve o günden bu yana bir türlü bulunamayan Afganistan uyruklu N.K.’nın aynı işyerinde çalıştığı 4 Pakistanlı şahıs tarafından öldürülüp Mengen’de gömüldüğü ortaya çıktı.

Olay 2015 yılının Aralık ayında Mengen’de meydana geldi. Bolu Gazetesi’nden Caner Güngör’ün haberine göre, Mengen’de mangal kömür üretimi işinde çalışan Afganistan uyruklu N.K.’nın maskeli kişiler tarafından kaçırıldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı. 2 yıl süren çalışmalar bir türlü sonuçlandırılamadı. Bolu İl Jandarma ekipleri soruşturmayı tekrar derinleştirerek dosyayı yeniden açtı. Türkiye’nin dört tarafında çalışma sürdüren Bolu Jandarması Afganistanlı N.K.’nın kaçırılmadığı, arkadaşları tarafından öldürüldüğünü tespit etti.

İTİRAF ETTİLER

Bolu İl Jandarma ekipleri N.K.’nın kaçırıldığı ihbarını yapan Pakistan uyruklu E.S., S.U., B.A., ve T.M. isimli iş arkadaşlarını Türkiye’nin farklı illerinde gözaltına aldı. Şahısların yapılan sorgusunda N.K.’yı kendilerinin öldürerek cesedi Mengen'de ormanlık bir alana gömdüklerini itiraf ettiler.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Ankara’dan gelen jandarma ekipleri şahısların gösterdiği alanda iz bulma köpekleriyle çalışma başlattı. Ekipler vahşice öldürülen N.K.’nın çürümüş cesedine ulaştılar. 2 yıl boyunca olayın peşini bırakmayan Bolu jandarma ekipleri faili meçhul bu olayı aydınlatmayı başarırken, savcılık tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 yorum yapılmış
  • nal
    21 Kasım 2017 • 14:08
    öncelikle tebrik ederim jandarmamızı benim diyecegim rahmetli akın yaman abimin katilinide yakalasalarda bir annenin göz yaşlarını birazcıkta azaltır.ama nedense polisimizde biraz gayret gösterse bulurlar inşallah.
  • Kzgninsan
    21 Kasım 2017 • 21:10
    Mengen 5000 nüfuslu bir yer afganı pakistanlısı ne zaman geldi de cinayet bile işledi. Bir ülkenin nüfus yapısıyla bu kadar oynanmaz. Ankrada yasıyorum otelde temizlikçi pakistanlı dükkanlarda çalışanlar türki devletlerden bu ne saçmalık Türkiyede çalışma izni diye bir kavram yok mu?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.