VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARLA BİRLİKTE SİS DE ETKİLİ OLUYOR...

21 Kasım 2017

............................

Bolu Dağı D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu’nda sis nedeniyle görüş mesafesi 5 metreye kadar düşerken, tırların Bolu Dağı’na girişine izin verilmiyor.

Bolu’da, dün gece saatlerinde başlayan ve gün boyunca etkisini artırarak devam eden kar yağışıyla birlikte Bolu Dağı’nda sis de etkili oluyor. D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı mevkiilerinde kar yağışı yer yer tipi şeklinde olurken, sis nedeniyle görüş mesafesi de yer yer 5 metreye kadar indi.

Sürücülerin sis nedeniyle zor anlar yaşadığı Bolu Dağı güzergahında, trafik ve karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler kar yağışı ve sis nedeniyle, sürücüleri hız yapmamaları ve takip mesafelerini korumaları yönünde uyarılarda bulunuyorlar.

Ayrıca, D-100 Karayolu Bolu Dağı girişinde kontrol noktası oluşturan trafik ekipleri, tırların trafiği olumsuz etkilememesi için Bolu Dağı’na girişine izin vermiyorlar.

Kar beraberinde kazaları da getirdi

Sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışıyla birlikte, Bolu’da TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu üzerinde 3’ü hafif yaralamalı 7’si maddi hasarlı toplam 10 kaza meydana geldi. Kazalarda yaralananlar kent merkezi ve ilçelerdeki çeşitli hastanalere kaldırıldılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.