VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VAHŞİ CİNAYETİN DETAYLARI BELLİ OLDU

21 Kasım 2017

...................

Bolu'da, yetiştirme yurdundan kaçıp, evine döndükten sonra ortadan kaybolan 17 yaşındaki Burak Altuntaş'ın cansız bedeni, boş arazideki menfezin içinde yakılmış halde bulundu. Katil zanlısı Fatih A., borç meselesi yüzünden tartıştıklarını, tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayıp, Altuntaş'u bıçaklayarak, öldürdükten sonra üzerine benzin döküp, yaktığını söyledi.

Olay, dün akşam saatlerinde, Doğancı Mahallesi Kavakbaşı mevkisinde meydana geldi. Koyunlarını otlatan bir kişi, menfezin içinde yanmış erkek cesedi görünce, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede cesedin, 1 hafta önce yakınlarının kayıp başvurusu yaptığı Burak Altuntaş'a ait olduğunu belirlendi. Altuntaş'ın cansız bedeni, yapılan incelemeden sonra Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BİRA İÇMEK İÇİN BULUŞMUŞLAR

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı soruşturmada, Altuntaş'ın 8 yıllık arkadaşı Fatih A., cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Fatih A., emniyetteki sorgusunda, cinayeti itiraf etti. Altuntaş ile bira içmek için buluştuklarını anlatan Fatih A., borç meselesi yüzünden tartıştıklarını, tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayıp, Altuntaş'u bıçaklayarak, öldürdükten sonra üzerine benzin döküp, yaktığını söyledi.

YURTTAN KAÇMIŞ

Burak Altuntaş'ın, uzun süredir annesinden ayrı yaşayan babasının 1 yıl önce trafik kazasında ölmesinden sonra Kocaeli'de devlet yurduna yerleştirildiği, 2 hafta önce de yurttan kaçarak, Bolu'ya geldiği öğrenildi.

Altuntaş'ın kuzeni Fatih Zaim, "Burak, arada böyle ortadan kaybolurdu; ama sonra mutlaka telefon ederdi. Bu sefer uzun süre haber vermeyince şüphelenerek, polise başvurduk. Başvurumuzdan 1 hafta sonra bıçaklanıp, yakılarak, öldürüldüğünü öğrendik. Burak'ın uyuşturucu batağına düştüğünü düşünüyorum. Duygu durum bozukluğu rahatsızlığı vardı. Hastanede tedavi görmüştü. Çocuk yetiştirme yurdunda kalıyordu. Orada da problemler yaşadı. En son valizini alıp, yurttan kaçmıştı. Evini özlediğini söylüyordu. Babası da geçen sene vefat etmişti. Onun vefatından sonra durumu iyice kötüye gitti" dedi.

9 yorum yapılmış
  • Cemal
    21 Kasım 2017 • 02:46
    17 yaşında ki çocuğa bira satan kalıbına yazık adamligina yazık eminim ki sen ve senin gibi esnaflar 22.00 dan sonra bira satıyor polis neden bu yerleri denetlemiyor 13-14 yaşındaki çocuklar cayır cayır sigara içiyor 17 yaşındaki çocuklar bira içip bıçaklayıp yakıyor bu işte polisinde birayı satan esnafında sucu var denetleme şart
  • renci
    21 Kasım 2017 • 05:05
    Para kazanma uğruna bütün gençliği mahvettiniz Allahınızdan bulun. Sigara bira içmeyen liseliler kalmadı.
  • ibrhim
    21 Kasım 2017 • 05:34
    herkes kendi delisine sahip çıksın boş boş yorum yazmayın
  • bolulu
    21 Kasım 2017 • 07:28
    birayı fatih A aldıysa.öldürmesimi gerekir
  • benxvatanda
    22 Kasım 2017 • 02:14
    Yazık oldu giden yavruya, ne işin vardı evladım aynı yaşta olmadığın insanlarla aranızda ne alıp verecek olabilirdi? Cinayeti işleyen şahıs zaten çok tekin ve sağlam birisi değildi çevreden duyulanlara göre başka vukaatları da varmış. Herkese yazık oldu.
  • isa
    21 Kasım 2017 • 22:30
    ibrhim çocuğa niye deli diyorsun kardeşim.Ben bu çocuğu tanıyorum.Deli birisi değil o.Babasını kaybettikten sonra bunalıma girmiş.Elini vicdanına koy.
  • VatanbizimadaletAllahndr
    22 Kasım 2017 • 13:03
    Anababa ayrı rahmetli bebekliğinden bugune sıkıntılı günleri oldu elinden tutulduğu günde oldu boşlukta kaldığı günde rahmetli babası 2016 21 ağustosta kamyonet çarptı vefat etti Burak ise boşluktan körkuyuya düştü hadi bunlar görülür ve bilinirdi ki tedbirleri alındı ya bu cinayeti yapan iti Facebook'ta ki özenti bıcaklı silahlı resimlerini kimse görmezmi adliyeye giderken yakınlarından biri ise muhabirlere saldırıyor ben olacaktım ki önce dilini sonrd
  • Kralice
    22 Kasım 2017 • 16:16
    Allahim bu ne canilik boylee yaa iki gundur gelemedim kendimee insan insana nasil kiyarr yaa simdi cezaevinde gebersinn daha once vukaatlarida varmiss zatenn bolu da herkes bikmis ondan zatenn
  • Srrdoan
    29 Kasım 2017 • 16:25
    Yediğimiz içtiğimiz ayri gitmezdi yurtta burakla. Allah mekanını cennet eğlesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.