VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 21 KASIM SALI

21 Kasım 2017

.....................

  1- Seben ilçesi Gökhaliller köyü halkından, Yücel DAŞBUNAR, Yüksel DÖNMEZ ve Aysun AKBAŞ'ın babaları, Mustafa AKBAŞ ve Aydın DÖNMEZ'in kayınpederi, Tuncay, Yücel AKBAŞ ve Furkan DÖNMEZ'in dedeleri, Vural MUTLUER'in dayısı, Mükerrem DAŞBUNAR'ın eşi; Mehmet DAŞBUNAR Hak'kın rahhmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seben ilçesi Gökhaliller köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Büyük berk köyü halkından, Muharrem GÜNGÖR, Mükerrem KEŞCİOĞLU ve Müzeyyen ÇELİKBAŞ'ın babası, Emine GÜNGÖR'ün eşi; Muharrem GÜNGÖR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Büyük Berk köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Seben ilçesi Çeltikdere köyü Kınıkcı Mahallesi halkından, Hatice CAN'ın eşi, Merhum Hüseyin, Bilal CAN, Mesure ÖZDAŞ ve Merhume Makbule BAĞLI'nın abisi, Rahmi, Mustafa, Mehmet CAN, Maide BAĞCIOĞLU ve Sevriye VARLIK'ın babaları, Cevdet, Cemil, Mehmet BAĞLI ve Şermin DURAN'ın dayıları; Mustafa Celal CAN Hak'kın nahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Çeltikdere Köyü Kınıkcı Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Trabzon ili Of ilçesi halkından, Merhum Ahmet ve Merhume Lütfiye EREN'in oğlu, Abbas ve Nevin EREN'in abisi, Yılmaz, Abdullah, Muhittin, Mustafa, Mehmet, Safinaz ve Nurten BECİKOĞLU'nun yiğeni, Aydın PERÇİN ve Erdoğan TÜRKMEN'in kuzeni; Hilmi EREN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın (22 Kasım Çarşamba) Trabzon ili Of ilçesi, Gürpınar köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Sümer Mahallesi halkından, İbrahim KAHRAMAN, Safinaz TUNALI ve Sevim YÜKSEL'in babaları, Necati KAHRAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.