VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KENDİNE GELDİ

20 Kasım 2017

..................

Boluspor deplasmanda Gaziantepspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi. Kırmızı beyazlı takımımızın gollerini Guido, Sefa ve Poepon attı.

Lige kötü başlayan Boluspor teknik direktör değişikliği sonrasında son iki maçını kazanarak moral buldu. Kırmızı beyazlılar deplasmanda Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.

A2 kadrosu ile mücadele eden ve ligde zor günler geçiren rakibi karşısında ilk yarıda etkili olamayan Boluspor, soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitmek zorunda kaldı. Bu devrede rakip kaleyi bulan bir iki şut dışında organize atak yapamayan kırmızı beyazlılar rakip ceza sahası içine girmekte zorlandı.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

İkinci yarıya  daha hızlı başlayan Boluspor rakip kale önünde etkili olsa da zaman zaman defansında önemli açıklar verdi. Kırmızı beyazlıları rahatlatan gol 68'inci dakikada Guido'nun çaprazdan vuruşundan gelirken, 74'üncü dakikada Elyasa'nın kırmızı kart görmesi ile Boluspor'un rahatladığı düşünülse de 10 kişi kalan Gaziantepspor'un direkten dönen top maçın kırılma anı oldu. Bu pozisyondan sonra direnci iyice kırılan Gaziantepspor karşısında 1 kişi fazla oynama avantajını kullanan Boluspor  78'de Sefa ve 88'de Poepon'un golleri ile 3 puana uzanmasını bildi.

Bu sonuçla Boluspor puanını 14'e yükseltirken, ligde 12'inci sıraya yükseldi.  2 puanlı Gaziantepspor son sırada kaldı. Boluspor 25 Kasım'da Elazığspor ile yine deplasmanda karşılaşacak.

 

1 yorum yapılmış
  • Uuagecmi
    22 Kasım 2017 • 03:23
    Bir maç kazandı diye uçuşa mi gecti??
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.