VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BUNUN ADI RESMEN SAPIKLIK

20 Kasım 2017

.......................

Bolu’da FETÖ/PDY’nin Çatı İddianamesinde tanık olarak dinlenen V.K. isimli şahsın anlattıkları akıllara durgunluk verdi.  Örgütün evlerinden kaldığını ve kendilerine ‘şakirt’ toplamak için talimat verildiğini söyleyen V.K., “Bolu’da Olcay isimli şahsa Fettulah Gülen tarafından gönderildiği söylenen bir fanilanın cemaat evlerinde kalan imam hatip kökenli öğrencilere getirilip öptürüldüğünü biliyorum. Daha sonra bu fanilaya saygı gösterilmesini istenildiğini birçok ortamda duydum” dedi. Şahsın anlattıkları mahkeme heyetini bile şoka soktu.

ÖĞRENCİLERE FANİLASI ÖPTÜRÜLMÜŞ

V.K. ifadesinin bir bölümünde, “Olcay isimli şahsa Fetullah Gülen tarafından gönderildiği söylenen bir fanilanın cemaat evlerinde kalan İmam Hatip kökenli öğrencilere getirilip öptürüldüğünü biliyorum. Daha sonra bu fanilaya saygı gösterilmesinin istenildiğini ben bir çok ortamda duydum. Fakat fanila bana gösterilmedi” ifadelerini kullandı.

MAHKEME BAŞKANI SORDU

Mahkeme Başkanı Seyfi Han ise,“O evlerde kalan biri olarak bu konuşulanların doğru olduğuna inanıyor musun? Bu bir çeşit çağdaş putperestlik değil mi?” diye sordu. V.K., “Örgüt liderine sürekli saygı gösterilmesi öğretisi sunulduğu için gerçekleşmiş olabileceğine inandım.” 

Kaynak - Ebru Eyvazoğlu - Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Arzuarsalan
    21 Kasım 2017 • 00:58
    Çok saçma.öyle şeymi olur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.