VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 20 KASIM PAZARTESİ

20 Kasım 2017

...................

1-İzzet Baysal Vakfı Sekreteri Mustafa YAMAN ve Belediye çalışanı Ali YAMAN'ın babaları; Abdullah Sabri Yaman Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Seben ilçesi Alpağut köyü mezarlığına defnedilecektir.

2-Tetemeçele köyü halkından Tetemeçele köyü kooperatif Başkanı Servet DAĞDELEN'in eşi, Mehmet ve Kadir DAĞDELEN'in anneleri, Rasim SARAÇ'ın Kardeşi, Hasan, Hüseyin ve Lütfi SARAÇ'ın ablaları; Belgüzar Dağdelen hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Tetemeçele köyü camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Borazanlar mahallesi sakinlerinden Ersan BALCIOĞLU'nun eşi, Arif, Aykut FIRÇACIOĞLU'nun ablası, Fatih ve Jale ATALAY'ın teyzesi, Ercan ve Ersin BALCIOĞLU'nun yengesi, Sema ATALAY'ın ablası; Fitnat Seba Balcıoğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Borazanlar camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Borazanlar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Sevim ve Ayhan TÜZÜN'ün kızı, Arçelik Fabrika personeli, Fikret ÇEVİK'in eşi, Bengi ÇEVİK'in annesi, Figen TURGAY'ın kız kardeşi, Selen Tüzün ATAY'ın ablası, Bolu Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Öğretmeni; Gülen Çevik hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kalıcı konutlar camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çakmaklar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

5-Salim YUCA'nın eşi, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Mutlu YUCA ve Öğretmen Muharrem YUCA'nın anneleri, Köroğlu Devlet Hastanesi personellerinden Şennur YUCA ve Öğretmen Rukiye YUCA'nın kayınvalidesi, Darıyeri Mengencik köyü Muhtarı, Mustafa ÖZGEN, Mehmet ÖZGEN, Yüksel ERÇOBAN ve hayriye ALBAYRAK'ın kardeşi; Müşerref Yuca hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.