VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 19 KASIM PAZAR

19 Kasım 2017

.....................

1-Eski manavlar odası başkanı ,tapu memuru Nural NAZLI ve tapu müdür yardımcısı Meral ÇOBAN'ın annesi Ayşe Açıkalın hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Ankara Güdül ilçesi Yeşilöz mahallesinde ikindi namazı sonrası defnedilecektir.

2-Sultanbey köyü halkından, Naciye TÜRKAN'ın eşi, Kudret TÜRKAN ve Dilek ÖZALP'in babaları, Karayollarından emekli; Hüseyin Türkan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sultanbey köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Alpağutbey mahallesi halkından, İbrahim POLAT'ın annesi, Rıza POLAT'ın eşi, Solmaz POLAT'ın kayınvalidesi, Çiğdem POLAT ARAT'ın babaannesi; Nuriye Polat hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

4-Göynük ilçesi Çalıca köyü halkından, Aliye ve Abdullah DEMİRKOL'un oğlu, Selçuk ve Sedat DEMİRKOL'un abisi, Sevgi DEMİRKOL'un eşi, Furkan ve Ömer DEMİRKOL'un babası; Bayram Demirkol hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Göynük ilçesi Çalıca köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Mudurnu ilçesi halkından, Mehmet Hikmet USLUPAT ve Tevhide KORKMAZ'ın torunu,Murat USLUPAT ve Fatma KORKMAZ'ın oğlu, Fatma DURMAZ ve Hakkı USLUPAT'ın yiğeni, Eda USLUPAT'ın kardeşi; Mert Uslupulat hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Karamanlı mahallesi Yeşil camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.