VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 17 KASIM CUMA

17 Kasım 2017

.......................

1- Tekke Işıklar Köyü halkından Merhum Muharrem YAMAN'ın eşi,Kemal,Fikret YAMAN ve Dilek TULUM'un anneleri; Meryem YAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Tekke Işıklar Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve canaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. 

2- Mudurnu İlçesi,Samat Köyü halkından Merhum Salim TEK'in eşi, İsmail, İbrahim, Mehmet, Mükerrem, Ayşe ve Seher TEK'in anneleri; Fatma TEK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mudurnu Samat Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

 3- Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesi İğneciler köyü halkından Merhum İbrahim SARICAN'ın eşi, Merhum Özgür SARICAN, Şefik SARICAN ve Hüsniye ÖZÇELİK'in anneleri;  Mükerrem SARICAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Taşkesti Beldesi İğneciler Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

 4- Seben İlçesi, Korucuk Köyü halkından Hatice DEMİRBAŞ'ın eşi, Mehmet DEMİRBAŞ ve Merhume Nurşen DEMİRBAŞ TOLUN'un babaları, Korucuk köyü Muhtarı Ali DEMİRBAŞ'ın abisi; İsmail DEMİRBAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Karacasu Beldesi, Merkez Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Karacasu belde mezarlığına defnedilecektir.

 5- Kürkçüler Mahallesi halkından Kemal OKAY'ın eşi, Cemal, Nazik ve Yüksel OKAY'ın anneleri; Emine OKAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kürkçüler Merkez Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.