VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADEM EVCİL'DEN MUHTEŞEM ÖNERİ...

15 Kasım 2017

..............................

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Bolu’nun da yerli otomobil üretiminin bir parçası olması gerektiğini söyleyerek milletvekili, bakan yardımcıları ve üst düzey bürokratlara çağrıda bulundu.

Son günlerde ülkenin en önemli kalkınma hamlelerinden birisi olan yerli otomobil üretimiyle ilgili somut gelişmeler yaşandığına dikkat çeken MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, yerli otomobil üretiminin ciddi bir istihdam getireceğini belirterek, Bolu’nun projedeki yerini sordu.

Evcil açıklamasında, Bolu’nun sahip olduğu 3 milletvekili, 2 Bakan Yardımcısı ve üst düzey büroktarlarına seslenerek şunları söyledi:  

“İstanbul-Ankara güzargahının arasında bulunan ilimiz bu işin neresinde olacaktır? Yerli otomobil üretimi beraberinde müthiş bir istihdam olanağı getirecektir. Yedek parçasından, servis ağına kadar çok yönlü bir üretim ağına sahip olacak bu projeden Bolu nasibini almalıdır. 3 milletvekili, 2 bakan yardımcısı ve üst düzey bürokratları ile tanınan ilimiz böylesine bir projede yanlız kalmamalıdır. Yerli otomobil üretim tesisleri ilimize kurulmalıdır.”

PLATFORM KURMAYI ÖNERDİ

MHP İl Başkanı Adem Evcil, parti olarak Bolu’nun kazancına olacak her türlü konuda fedakarlık yapmaya hazır olduklarını belirterek, “MHP olarak ilimizin menfaatleri tüm siyasi partilerin menfaatlerinin üstündedir diyoruz ve bir çağrıda bulunuyoruz. Ey milletvekillerimiz, bürokratlarımız ,STK’larımız, sığ tartışmaları, siyasi istikballeri, kısır döngüleri bir tarafa bırakarak gelin bir platform oluşturalım ve yerli otomobilin ilimizde üretilmesi için üzerimize düşen girişimleri gerçekleştirip Bolu’nun kalkınması adına böylesine bir fırsatı kaçırmayalım” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Cahitilolu
    15 Kasım 2017 • 10:43
    Helal olsun size başkanım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.