VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER (15/11/2017 ÇARŞAMBA)

15 Kasım 2017

...............................

1- Kıbrıscık ilçesi halkından, Merhum Sedder ve Hacer OFLAZ'ın oğlu, Gülcan OFLAZ'ın eşi, Onur ve Oğuzhan'ın babaları, Cengiz ve Çetin OFLAZ'ın kardeşi, İzzet Baysal Devlet Hastanesi çalışanı sağlık memuru; Cezmi OFLAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahallesi Öksüz Tekke Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Sandanlar Mahallesi sakinlerinden, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'nden emekli Osman ÇAKICI'nın eşi, Ünal ÇAKICI, İhsan ÇAKICI ve Sevim AYKUT'un anneleri; Fatma ÇAKICI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sandallar Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3- Gölyüzü Mahallesi halkından, Merhum Ali ESEN'in eşi, Tedaş'tan emekli İsmail, İbrahim ESEN ve Emine TAŞÇI'nın anneleri; Hayriye ESEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Gölyüzü Mahallesi Çayırpınar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Yazıören Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Bahçeköy Köyü halkından, eski şoförlerden Merhum Kazım TUTULMAZ'ın eşi, Mutlu ve Nazım TUTULMAZ'ın anneleri, Selma ve Nuriye TUTULMAZ'ın kayınvalidesi, Selda, Seyhan, Nadide, Turan ve Tuncer'in babaanneleri; Hatice TUTULMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Bahçeköy Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze nemazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.