VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BTSO'DAN EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

13 Kasım 2017

..........................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası meclis ve yönetim kurulu üyelerinin mevzuatta öngörülen huzur hakları 12 yıldan bu yana olduğu gibi, bu yıl da eğitim yardımı için öğrencilere burs olarak verilmeye devam ediyor. Her yıl üyelerin almadığı bu paralar 40 öğrencinin eğitimi için burs olarak veriliyor. BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman, “Amacımız iş dünyası olarak Bolu’muzun geleceği ve kalkınması için gönüllü mesai harcamaktır” dedi.

BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman, hiçbir maaş ve ücret almadan çalışan Ticaret Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri için mevzuatta toplantı başına öngörülen huzur haklarının tamamının 12 yıldan bu yana üniversite öğrencilerine burs olarak verildiğini belirtti. Yaman bu sayede her yıl 40 üniversite öğrencisine burs verildiğini söyledi.

“BOLU’NUN GELECEĞİ VE KALKINMASI İÇİN”

Yaman, açıklamasında “Bilindiği gibi Ticaret ve Sanayi Odamız, 3 bin 500 üyesiyle, ilimizin en büyük ve güçlü sivil toplum örgütlerinin başında gelmektedir. Bolu iş dünyasının çatı kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerek meclis ve gerekse Yönetim Kurulu’nda görev alan arkadaşlarımız, bu görevlerini hiçbir maaş ve ücret almaksızın, gönüllülük esasıyla zaman ve mesai harcayarak yerine getirmektedirler.  Amacımız iş dünyası olarak Bolu’muzun geleceği ve kalkınması için gönüllü mesai harcamaktır” ifadelerini kullandı.   

“ÖĞRENCİLERİMİZ, GENÇLERİMİZ BİZİM YARINLARIMIZDIR”

"Yönetim Kurulumuzun da bu konuda tam desteği söz konusudur. Bu uygulama 12 yıldan bu yana sürdürülmektedir. Her yıl, belirlenen huzur hakkı ücretlerinin toplamına yetecek kadar üniversite öğrencimizin eğitimine burs yoluyla katkı sağlamaya devam ediyoruz. Öğrencilerimiz, gençlerimiz bizim yarınlarımızdır. Onların eğitimlerine küçük de olsa bir katkı sunabilmek bizler açısından da büyük bir memnuniyet kaynağıdır. Bu anlamlı faaliyete yıllar boyu destek vermiş ve halen destek olan tüm Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.