VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

1+1 EVLERE DENETİM ARTTI

12 Kasım 2017

.......................

Bolu’da uzun zamandan bu yana tartışılan 1+1 evlerle ilgili Bolu Emniyet Müdürlüğü ve Bolu Belediyesi denetimlerini arttırdı. Özellikle terör olaylarının artması ve teröristlerin gizlenmek amacıyla kayıt dışı kiralamaların yapıldığı ve bazı evlerde fuhuş yapıldığı iddiaları üzerine yapılan kontrollerde 88 daireye işlem yapıldı.

Bolu’da 1+1 ve benzeri konutların günü birlik olarak kiraya verilmesi yetkilileri harekete geçirdi. Kayıt dışılığın önüne geçmek isteyen Bolu Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yaptığı denetimlerde 88 daireye yasal işlem uyguladı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Özellikle terör örgütü üyelerinin, kaçak durumundaki şahısların bu evleri kiralayarak gizlenmeleri ve bazılarında fuhuş  yapıldığı iddiaları sonrasında harekete geçildi. Genellikle internet üzerinden kiraya verilen daireler yapılan çalışmalar sonrası tek tek belirlendi. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin de destek verdiği çalışma sonrası konaklama mevzuatına aykırı olarak çalışan 88 adet konut tespit edilerek sahiplerine yasal işlem uygulandı.

Kaynak - Hakan Aydın - Bolu Takip Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • koroglu
    12 Kasım 2017 • 10:53
    hele sukur fark edebildiniz bu gibi yerlerin hepsinde fuhus esrar uyusturucu vs kotu mahrem isler yapilmakta emniyeti daha sıkı calismasini bolu halki olarak cani gonulden istiyoruz
  • FK
    12 Kasım 2017 • 10:31
    Polis teşkilatını ve Belediyeyi kutluyorum.
  • Bolu14
    13 Kasım 2017 • 22:17
    Helal Olsun Göz Açtırmayın böylelerine
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.