VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YARALANAN KIZINI BIRAKAMADI

11 Kasım 2017

.......................

Bolu’nun Beşkavaklar Mahallesi’nde iki kişinin yaralandığı trafik kazasında, bir anne yaralanan kızıyla birlikte ambulansa binmek için sağlık personeline defalarca yalvardı. Sağlık ekipleri yasak olduğu için anneyi ambulanstan indirdi. Araçtan çıkartılan kadın dakikalarca ağladı. Kazada iki kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Vedat Kılıç yönetimindeki 38 BF 087 plakalı otomobil ile Emin Demirel idaresindeki 34 PR 1725 Beşkavaklar Mahallesi Safir Sokak üzerindeki Öğretmenler Sitesi'nin önündeki kavşakta çarpıştı. Meydana gelen kazada araç sürücü Vedat Kılıç ile Emin Demirel idaresindeki otomobilde bulunan Elif Aktaş Demirel yaralandı. Olay yerine çağırılan 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne götürüldü.

ANNESİ KIZINI BIRAKMAK İSTEMEDİ

Kazada yaralanan Elif Aktaş Demirel, bulunduğu otomobilden sağlık ekipleri gelene kadar çıkamadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını sedyeyle ambulansa taşıdığı sırada annesi de peşinden ambulansa kadar gitti. Elif Aktaş Demirel’in bulunduğu ambulansa binen annesi, ambulanstan çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerine defalarca yalvararak kızıyla birlikte hastaneye gitmek istedi. Ancak hasta yakınlarının ambulansa binmesi yasak olduğu için anne indirildi. 

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • YARALANAN KIZINI BIRAKAMADI
  • YARALANAN KIZINI BIRAKAMADI
  • YARALANAN KIZINI BIRAKAMADI
  • YARALANAN KIZINI BIRAKAMADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.